Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 45

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eses GTI

hayırlı satışlar 81 golf gtı sunrof için lastik conta takımı varmı fiyat nedir?

e12

Alıntı yapılan: eses GTI - 03 Aralık 2011, 00:18:17
hayırlı satışlar 81 golf gtı sunrof için lastik conta takımı varmı fiyat nedir?
maalesef suan uygun durumda mevcut degıl...

SpeedyTR

Erdinç kardeşim kolay gelsin, Golf 3 arka bagaj panzotu temin edebilir miyiz? :)

GolfMk1Cabrio

Yazdım ama mesajım silinmiş sanırsam  :bekleriz: Abi MK1 Cabrio için komple balon tampon set bulabildin mi  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

PassatMk2m

golf mk2 gti için emme manifold temin edilebilirmi 1.6 8V

babigo

merhaba, 1977-1978 golf koltuk başlığı bulabilirmiyiz,ayrıca koltukların bakalitlerini,

e12

arkadaslar bu ay cok cok yogunum en kısa zamanda hepınızın isteklerını toparlıcam...

gültekin77

Erdinç bey'e bundan sonra benimde işim düşecek gibi. :tamamdir
Hayırlı satışlar.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Han

Erdinç abi dün benimi andın :D özledim bende seni :D selamlar saygılar kolay gelsin. :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

Alıntı yapılan: Han - 25 Aralık 2011, 23:28:03
Erdinç abi dün benimi andın :D özledim bende seni :D selamlar saygılar kolay gelsin. :D
senı anmadıgım gun yok kardesım herzaman yanındayım... ;) :tamamdir :sevgi:

e12

herkesin tum ısteklerını toparlıcam merak etmeyın yıl sonu asırı yogunum herkesten gecıkmelı cevaplar için özur dılerım... :tamamdir :sevgi:

e12

arkadaşlar iş yoğunluğum azaldı şimdi sıra vw:) parça isteyenler lütfen sıralı düzgün bir şekilde araç marka modeli ve istenilen parçaları maddeler halınde bana mail atarsa çok sevınırım bu hafta herkesin işlerini parçalarını elimden geldiği kadar çözmeye çalışıcam... :tamamdir
[email protected]