İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?

Başlatan car wolf, 08 Mart 2010, 15:50:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

sahilde buluşalım abi gelen gelir 3-5 kişi olsan görüşsek hasret gidersen ve tanışsak ohhh en güzel keyif birde 2 muhabbetin belini kırarız aga yanında da çay işte bu :sevgi: bu arada birkan arabanı yap buluşma gününe kadar babanla gelirsin nasılsa sende ehliyet yok yada ben seni alırım sanayinin ordan
My Cars Audi & Vw Germany Style

Han

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Mart 2010, 15:26:37
sahilde buluşalım abi gelen gelir 3-5 kişi olsan görüşsek hasret gidersen ve tanışsak ohhh en güzel keyif birde 2 muhabbetin belini kırarız aga yanında da çay işte bu :sevgi: bu arada birkan arabanı yap buluşma gününe kadar babanla gelirsin nasılsa sende ehliyet yok yada ben seni alırım sanayinin ordan

Boş bir arazide olur müzik keyfi benden hangi tarz müzik seversiniz yabancı ben trance progressive ve goa çalarım ve dinlerim de :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Benim bildiğim ıssız çok güzel bir yol var.. :)
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 17 Mart 2010, 18:19:26
Benim bildiğim ıssız çok güzel bir yol var.. :)
ne o seni orayamı götürüyorlar yoksa len ;D ;D ;D >:D

mecamir

Bu haftasonu yaparsanız ben de katılabilirim. Bu haftasonu İstanbul'dayım ;)

edit: daha doğrusu Kocaeli ve İstanbul'dayım, Kocaeli Rallisi var.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

mecamir

La ne oldu ben yazdıktan sonra kimse yazmamış :) İstanbul toplanmıyo musunuz? Bak misafir gelcem :)

car wolf

Alıntı yapılan: mecamir - 18 Mart 2010, 19:23:29
La ne oldu ben yazdıktan sonra kimse yazmamış :) İstanbul toplanmıyo musunuz? Bak misafir gelcem :)

gel can görüşürüz ozaman hafta sonu mini buluşma yapalım sonra tekrardan buluşup görüşürüz olmazmı ??? hadi istanbul canlan bakalım ::)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

burak.akın

nisanın ilk haftası olursa bnm için yaş sınavlar var ve mami gelirse gelirim  ;D :D yolları bilmiyorum

car wolf

bu hafta olursa bende gelemicem çünkü ruhsatı hala daha çıkarmamış bostancı trafik şb.  >:(

mecamir

ben saat 5 gibi Bayrampaşa Forum İstanbul Starbucks'da olacağım arkadaşlar, yakın olan, vakti olan tanışmak isteyeni beklerim.

Ouzoo

Ne kadar burdasın Can?
Bayrampaa biraz uzak bana ama h.sonu o taraflarda olursam görüşürüz içeriz Cem paşa'nın mochasını  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..