MK1 L-79 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Başlatan kiyakh, 05 Mart 2010, 11:09:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

Hakan virüsü çok fena kapmış :) Ama üzülme Mk1 virüsü zararsızdır,sadece sokakta,yolda yürürken gözün mk1 arar,mk1 gördüğünde kalp ritmin fazlalaşır,gözlerin döner,tansiyonun tavan yapar.Aracınla geçirdiğin zamanlarda virüs kendini sineye çekip normal hayatına devam edersin.aracınla biraz ayrı kalırsan virüs tekrar kendini gösterecek ve kendini mutsuz hissedeceksin.Tavsiyem mk1 inle çok fazla ayrı kalmaman  ;D ;D ;D ;D ;D

e12

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 06 Mart 2010, 13:42:36
Hakan virüsü çok fena kapmış :) Ama üzülme Mk1 virüsü zararsızdır,sadece sokakta,yolda yürürken gözün mk1 arar,mk1 gördüğünde kalp ritmin fazlalaşır,gözlerin döner,tansiyonun tavan yapar.Aracınla geçirdiğin zamanlarda virüs kendini sineye çekip normal hayatına devam edersin.aracınla biraz ayrı kalırsan virüs tekrar kendini gösterecek ve kendini mutsuz hissedeceksin.Tavsiyem mk1 inle çok fazla ayrı kalmaman  ;D ;D ;D ;D ;D
çok guzel olmus cok acıklayıcı olmus bu yorum..katılmamak elde degıl... :tamamdir :sevgi:

kiyakh

mk1 gti verdiğin aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederimm....artık sadece far çerçevesi alayım...
PATRON hoşbulduk  :D (bu isim mk1 e yakışır mı dersiniz  :)
Scorpion arabanın ilk halinde alıp almama tereddütündeydim masraf,zaman ve ilgi den dolayı..çok şükür masraf ve zaman ikilemiyle halloldu...
ilgiyi sona ve hepimize bıraktım  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 06 Mart 2010, 13:42:36
Tam beni anlattın ama ne yazıkki ben ayrıyım ama buluşmadan önce tekrar birleşicez kısmetse  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

arda_86xxx

denizlinin tam oalrak neresindesin yaza doğru gelmeye calısıcam senın makıneyı de gorurum...
Alıntı yapılan: kiyakh - 05 Mart 2010, 20:05:19
hoşbulduk arda kardeş  :)

kiyakh

denizlinin tam merkezindeyim ptt nin orda iddaa var orayı işletiyoruz... buyur gel beklerim

cabrio63

hoşgeldin değişime aynalardan başla derim :)

kiyakh

sanayide takmışlar ölesine sormadılar bile =)) bugun yarın deiştiririmmm

SCORPIONMAN2005

istanbul aksarayda esin tic veya burcan tic. telefonla istediğin parçanın siparişini verebilirsin hem ucuzdur burada parçaları hemde doğru parçayı yollarlar sana.Çok takıldığın yerde ben burada yardımcı olmaya çalışırım parça konusunda.o aynaları değiştirmende fayda var acil olarak :)

kiyakh

yardımların için çok teşekkürler scorpion..

megadeth20

merhabalar dostum emeğinin karşılığını alırsın inşallah bende denizliliyim ne yazıkki ne arabanın tamirinden anlayan var nede parçayı bulabileceğimiz biryer izmirden nuri küçük diye bir yer oradan çözüyorum bende parça işlemlerimi tanışmak isterim seninle [email protected] meil adresim

kiyakh

ekledim kardeşim seni...buralardaysan görüşelim..bende nuri küçükten tamponları ve farları aldım..jant problemim var bütçe de kısıtlı bu aralar artık eski arabanın jantlarını takıcam olursa inş.

megadeth20

kardeşim ekledim seni ama çevrimdışısın