Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 8

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 13 Mart 2010, 14:39:24
İlker hiç giremedim muayeneye zaten sınırlı parayla gitmiştim 342 tl tutuyordu muayene ücretim cezalar ve 40 tl da aracı adama avanta verecektim.akü ve sanayiye döktüm o gün :( sadece egzos muayenesini  yaptırıp dönebildim.
Abi yapmaya İnşallah gelebilirsin ya  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

Alıntı yapılan: gokhanficici - 13 Mart 2010, 20:22:26
Kapalı mekan neresi abi ? Kısmetse bende yarın cabriomu almaya gidiyorum peder biraz kızdı bağırdı falan ama özledim napabilirim  :'(

Kapalı mekan olarak sizin sitenin içinde kamelyada yaparız. :D >:D
Gokart pistinde kapalı yer varmıdır? Ben en iyisi oraları dolaşayım bugün .

®oyal

Bu sabah gittim gördüm Misi köyünü muhteşem bir yer, Bolca piknik alanı var Et, sucuk, mangal ,kömür ,ekmek, içecek konusunda sıkıntı çekmeyiz.İşte fotolar.

lostys

offf miss miss iple çekiyom valla :) abi gelcek olanlar dua etsin hava açsın yağmur yağmasın :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 14 Mart 2010, 12:29:29
offf miss miss iple çekiyom valla :) abi gelcek olanlar dua etsin hava açsın yağmur yağmasın :)
Amin İnşallah ben gittim arabayı aldım geldim İlker abi el freni telini mutlaka getir freni yapmak için seni bekliyorum bak

GolfMk1Cabrio

Oktay abi bu sefer Mercoyla gelme ya sende VW'le gel  :sevgi:

lostys

Alıntı yapılan: gokhanficici - 14 Mart 2010, 13:24:47
Amin İnşallah ben gittim arabayı aldım geldim İlker abi el freni telini mutlaka getir freni yapmak için seni bekliyorum bak
sende benim malzemeleri unutma  :bekleriz:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 14 Mart 2010, 13:29:34
sende benim malzemeleri unutma  :bekleriz:
Sen gel malzemeler hazır muayeneye girmek için mecbur seni bekliyolar  :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: wow - 14 Mart 2010, 09:23:17
Kapalı mekan olarak sizin sitenin içinde kamelyada yaparız. :D >:D
Gokart pistinde kapalı yer varmıdır? Ben en iyisi oraları dolaşayım bugün .
Go-kart pisti gayet uygun kapalı yeride var dicem ama mangal yapamayız orda  :-\

WOLFSBURG EDİTİON

Gökhan Mudanyadaki Beyaz cabriocuyu sonunda buldum :))) Adam 15 yıllık arkadaşım çıktı iyimi  :D Bi aksilik olmassa cabrioyu alıp geleceğim ama küçük bi vw'ci sorunu muaynesi yokmuş ;D ;D ;D Ama benim için önemli değil, her türlü çıkarım yola :tamamdir :sevgi:
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

mk1fatih

alperyilmaz

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 14 Mart 2010, 22:00:01
Gökhan Mudanyadaki Beyaz cabriocuyu sonunda buldum :))) Adam 15 yıllık arkadaşım çıktı iyimi  :D Bi aksilik olmassa cabrioyu alıp geleceğim ama küçük bi vw'ci sorunu muaynesi yokmuş ;D ;D ;D Ama benim için önemli değil, her türlü çıkarım yola :tamamdir :sevgi:
Sorun değil abi kesin geitr o VW'ci sorunu bendede var bende muayenesiz gelicem hem tanışmış oluruzu  ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mk1fatih - 14 Mart 2010, 23:31:10
inş ordayız...
İnşallah bekleriz Mk1 olsun çamurdan olsun benimki her zaman çamurlu  :D