Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 2

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 03 Mart 2010, 13:41:16
hele çiziktir bakam beni. erşan abiyi de belki diye yaz.
Erşan abi kısmını anladımda seni anlamadım biraz Türkçe konuş
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

GolfMk1Cabrio

GolfMk1Cabrio

Katılımcılar
wow-Oktay +5 kişidaha getiriyorum
TARGET-Turgut
gökhanfıçıcı-Gökhan
WOLFSBURG EDİTİON +1 kişi-Serhat
16 GT 233-Gökhan
Lostys-İlker
Mk1GTI-Erşan
SCORPIONMAN2005-Murat

WOLFSBURG EDİTİON

Alıntı yapılan: gokhanficici - 03 Mart 2010, 13:28:45
Abilerim Bursa buluşma tarihi 14 Marttan 21 Marta alınmıştır,bazılarının 14'ünde işi olduğu ve gelemedikleri için havalarında biraz açılması için  21 Mart pazar günü buluşuyoruz  :tamamdir
'1 Mart doğru seçim arkadaşlar, ben ve murat arkadaşımızda bir aksilik çıkmazsa %100 ordayız ;) Bu arada bugün Turgut uğradı yanıma tanışmış olduk buluşmadan önce, sizlerlede en kısa zamanda görüşmek üzere...
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 03 Mart 2010, 14:06:57
'1 Mart doğru seçim arkadaşlar, ben ve murat arkadaşımızda bir aksilik çıkmazsa %100 ordayız ;) Bu arada bugün Turgut uğradı yanıma tanışmış olduk buluşmadan önce, sizlerlede en kısa zamanda görüşmek üzere...
Keşke banada haber verseydiniz bu gün sabahçıydım okuldan çıkıp doğru yanınıza gelirdim  :) Kısmetse ben Cabrioyla gelmeye çalışıcam bakalım  :sevgi:

WOLFSBURG EDİTİON

Alıntı yapılan: gokhanficici - 03 Mart 2010, 14:11:18
Keşke banada haber verseydiniz bu gün sabahçıydım okuldan çıkıp doğru yanınıza gelirdim  :) Kısmetse ben Cabrioyla gelmeye çalışıcam bakalım  :sevgi:
Gökhancım, turgut süpriz yaptı daha önceden haberleşmemiştik;) Çayımızı içtik beraber biraz sohbet ettik ve gitti... Mesai saatinde vakit her zaman kısıtlı oluyor maalesef dimi  ;) :tamamdir :sevgi:
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 03 Mart 2010, 14:18:18
Gökhancım, turgut süpriz yaptı daha önceden haberleşmemiştik;) Çayımızı içtik beraber biraz sohbet ettik ve gitti... Mesai saatinde vakit her zaman kısıtlı oluyor maalesef dimi  ;) :tamamdir :sevgi:
Olsun yinede katılırdım size organize sanayide okuyorum tek otobüsle yanınızdayım  ;)

GolfMk1Diesel

Temmuzda felanda olursa kesim Mk1 imle ordayım.. ::)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 03 Mart 2010, 14:53:21
Temmuzda felanda olursa kesim Mk1 imle ordayım.. ::)
O zamana kadar kaç buluşma yaparız biz   :tavazn:

®oyal

İlgilendiğiniz için teşeşkürler.Uzun bir süre internete bağlanamayacapım Şimşek çaktı adls koptu. >:( :bekleriz:
Bende internet kafe köşelerinde yazıyorum. :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: wow - 03 Mart 2010, 18:02:56
İlgilendiğiniz için teşeşkürler.Uzun bir süre internete bağlanamayacapım Şimşek çaktı adls koptu. >:( :bekleriz:
Bende internet kafe köşelerinde yazıyorum. :D
Yazık valla ya abi olsun biz hallettik 21 Marta kadar herkez hazırlanır heralde arkadaş getirmek serbestmi ?

®oyal

GolfMk1Cabrio