Gönderen Konu: Pompacı Hileleri  (Okunma sayısı 30895 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: Pompacı Hileleri
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2010, 15:14:33 »
işin sırrı ne acaba? ayda yaklaşık 1000 km yapıyorum. 200 tl gaz 100 tl benzin gidiyor.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #15 : 28 Şubat 2010, 20:32:41 »
Ulen ne şerefsizler var.
Fiş alın arkadaşlar, fiş basan pompalarda böyle birşey olabileceğini sanmıyorum.
Gerçi ben her seferinde fiş almama rağmen yine de kıllandım
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2010, 21:30:06 »
Sen sus konuşma 10TL ile 300km yol yaparsın sen..

:):) :(  tmm

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2010, 21:31:29 »
önemli olan fiş değil senin depona giden benzin miktarı arkadaşım. bir pompacı düşün ; bir günde 5000 tl lik fiş kesmiş olsun. ama pompasından çıkan benzin daha az olmuş olsun mesela 4500 tllik.. 500 tl lik artan benzini ne yapabilir bunu düşünelim
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #18 : 28 Şubat 2010, 21:39:14 »
Sonuçta fişte hangi plakaya kaç litre, kaç tl koyulduğu yazıyor.
Yukarıdaki hilelerin yarısını yapamaz bu durumda.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı asimomoto

• kemal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2010, 23:28:17 »
sayılar eski ama hileler hala makbül.

benim başıma gelen hile çeşitleri:

1) benzin dolduğunda pompacı , pompayı dikkatle depo kapağından çıkartıyor, çıkarırken pompanın ağzında hala benzin olduğunu görüyorum. bu sayede günde bir depo benzin artırıp onu da taksicilere satıyorlar ucuza.

2) gaz doldururken eğer "full" derseniz şamandırayı bağırta bağırta dolduruyorlar. aslında gaz dolmuyor boruda sıkışıyor malum gaz. pompayı çektiklerinde ise dışarı atıyor. bunu da satışı çok göstermek için yapıyorlar.

bizim pompacı bir komşumuz vardı, adam 2 senede bir daire ve  sıfır araba aldı. bu bile kazançlarını anlatmaya  yeter  ;D

BEN pompacı değilim tanıdığımda yok ama bunların 100de 90 yalan hele 2 senede daire araba alan pompacının patronu sanırım ağma ymış yuhh :D

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2010, 20:00:21 »
bugun bursa donusu erşan abiye ugradım. erdek cıkısındaki total den ne olur ne olmaz diye gaz alim dedim. bu konuda okuduklarımdan sonra artık her seferinde nerden alırsam alim pompaya bakıyodum. bugun eleman bastı dugmeye 15 lira, dalgayı bagladı.. 2-3 dk sonra geldi cıkarttı. pompaya baktım P-E yazıyodu. alla alla dedim. kontagı actım, baktım ibre aynı, zira arabada gaz vardı, bi ışık artması gerekirdi. dedim ustaaa, sen buna bastıgına emin misiiiin.. gitti sonra tekrar taktı, pompadaki anahtarı indirdi, gazı bastı.. sonra da pardon benim hatam dedi.. yedircekti valla..

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 22 Mart 2010, 21:27:01 »
olur mu arkadaşım yanlışın var. pompacılar melek gibidir hepsi dürüst insanlardır.  ;D
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı barracuda

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 22 Mart 2010, 22:19:09 »
evvelsi aydan beri ay başında maaşı alınca depoyu fullüyorum ve kesinlikle 20 tl lil 30 tl lik parça benzin almıyorum ...araba daha az yakmaya başladı resmen :)    20-20 aldığımda   xxneler hep çalıyormuş kesinlikle   .. 

Çevrimdışı evreka09

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 22 Mart 2010, 23:33:11 »
size tavsiyem depoyu fulleyin . bitince tekrar fulleyim hem aracın ne kadar yaktığını görürsünüz. hemde depoda ki rakam litre olarak bellidir.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #24 : 23 Mart 2010, 23:38:09 »
size tavsiyem depoyu fulleyin . bitince tekrar fulleyim hem aracın ne kadar yaktığını görürsünüz. hemde depoda ki rakam litre olarak bellidir.
+1. aynen ben de öle yapıyorum  :tamamdir

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Mart 2010, 22:27:45 »

:) bn hiç fulleyemedim şimdiye kadar :D DDDD  >:D >:D >:D

Çevrimdışı Hightech

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 05 Mart 2011, 22:20:14 »
Depoya yakıt basarken icinde havada basıyorlar.

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 06 Mart 2011, 23:27:50 »
Motorinin 3,30 olduğu dönemlerde aracıma 30 liralık mazot aldım. 50 km yol yaptım. bir gün sonra po ya girdim fulle dedim. çeyrek depo mazot görünüyordu göstergemde. orada 42 litre mazot aldı aracım. şaştım kaldım o an. adama sordum bu araç nasıl 42 Litre alır ya dedim. e bunların deposu 45 50 LT dir dedi. yürü git işine dedim. Hem depomda nerden bakam 7-8 litre mazot varken depomu fullüyorum ve üstüne 42 litre daha mazot alıyor. bi sürü insan vardı orda. söyledim herkeze burdan almayın yakıtınızı 35 Lİtrelik deposu olan araca nerdeyse 47 48 Litre yakıt kocayacaklar dedim. lafımı dinleyenleri geri döndürdüm yakıt almadan. evimin hemen altında PO ama artık önünden geçmiyorum. kitapsızların

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.