Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mkııı yan marşpiyel çıtaları sağ sol - Sayfa 2

mkııı yan marşpiyel çıtaları sağ sol

Başlatan ismailtunca81, 21 Şubat 2010, 14:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 03 Temmuz 2010, 12:15:45
Konya da  buldum hallettim beleş  oldu  bide gelirken bi tane  gti 97 MK III  getirdik :)  gti  ye   yan  marşpiyel  uygulaması  yapılmış  orjinaller saklanıyormuş  dayıoğluna  gti de  yardımcı  oldum o da bana marşpiyelleri verdi bu dertten kurtuldum şimdi çok daha iyi  görünüyor .
konu pasif  yapılabilir.

saygılarımla

Abi ne ballısınız ya:(
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

htmetin

marşpiyelleri söktüm..eğer böyle hoşuma gitmezse satıyorum arabayı:(
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

150 tl'ye sağ-sol varsa elinde olan el sıkışalım.

alpers3

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Temmuz 2010, 16:05:10
ben mı?
Alıntı yapılan: htmetin - 29 Temmuz 2010, 16:05:10
bana mı dıosun kardes

htmetin

Valla kanki bu parçayı bulmak çok zor gerçekten. Parçayı değerli kılan yanı sadece ZOR BULUNMASI ve hemen hemen bütün sportline kullanıcılarının ihtiyacı olması:) Şimdi senin elinde olduğunu biliyorum marşpiyel takımının; amma velakin yazdığım fiyattan daha yukarı veremem. Aklıma yatmıyor çünkü:(  ben arabamı 11.000 TL'ye aldım. Var sen hesapla:) Belki ihtiyacı olmayan bir kullanıcı elinden çıkartırda uygun fiyata verir diye düşünmüştüm..

htmetin

Bu fiyata da olursa 2 saat sonra yanındayım belki nakite sıkışmışındır alper:)

alpers3

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Temmuz 2010, 19:32:50
Bu fiyata da olursa 2 saat sonra yanındayım belki nakite sıkışmışındır alper:)
yok kardes saol su an ıkıncı takım gelıyo bugun yuklendı arac salı carsamba gunu dukkana gelmıs olur ondada var bı takım marbıyel:)benm sana werdıgım fıyatta cok degıldı be kardes ınankı ılk defa bırıne werdıgım fıyattı daha once hıc o kadar uygun soylememıstım
ıkıncı aracta gelsınde olmazsa bı goruselım senınle gecen okudum bulamazsam satacam arabayı yazmıssın harbı ıcıme werdı kendımı kotu hıssettım sana yapabılecegım kadar guzellık yapacam ama son lımıtlerde olacagım ıcın ustume gelmek yok ok:)

alpers3

ha bu arada sen ankaraya gelme ben boluya geleyımde o bahaneyle bıraz degısıklık yapmıs olayım kendıme:)belkı bı abant mangal felan yaparım sanada elden teslım etmıs olurum malzemeyı

htmetin

Her Malın kendine göre bir alıcısı ve hakkı vardır. Bunu satan da alacak olanda çok iyi bilir. Fiyat konusunda anlaşırız umarım.

htmetin

Alıntı yapılan: alpers3 - 30 Temmuz 2010, 23:51:23
ha bu arada sen ankaraya gelme ben boluya geleyımde o bahaneyle bıraz degısıklık yapmıs olayım kendıme:)belkı bı abant mangal felan yaparım sanada elden teslım etmıs olurum malzemeyı

İnşallah beklerim çok iyi olur valla. Mangallar benden:)

htmetin

Marşpiyeller hala aranıyor. İnsafa gelin ???

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

freegane

VR6 ön lip,VR6 4 adet dodik ve VR6 şağ-sol marşpierden oluşan komple takım var aslında bende ama henüz satılık değiller. Alacağım araca göre kullanıcam veya satılığa çıkartıcam. satılığa çıkartınca konuyu açarım