Acep bu 'momo' nun ürünleri neden bu kadar pahalı?

Baþlatan maminci, 19 Þubat 2010, 21:41:18

« önceki - sonraki »

blackboyss

bumu güzel  :t sadece pahali güzel bu  :D hem fiyati uygun olup hemde güzel olacak  :saygılar

06onur

Zerre değmez. 15tlye aynısını bulursun. Git bir aksesuarcıya cancan oto filan
YAKIT YÃ,,°NE ARTTI!!!! BENZÃ,,°N 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZÃ,,°N:3,30 LPG:1.80 di

mecamir

Burada fiyat biraz yüksek kaçmış bu ürün için ama Momo ile, mahalle aksesuarcılarında satılan ürünleri karşılaştırmak son derece yanlış. Merak ediyorum, acaba kaç kişi Momo kullandı da yorum yapıyor?

Bu olay şuna benzedi: "Fiat Palio'da da abs, klima, airbag var; VW Scirocco'da da abs, klima, airbag var aradaki 40.000 TL fiyat farkı niye?"

Sparco, Omp, Momo vb.i markalar görsellik kadar dayanıklılık ve işlevselliğe de önem verir. Sadece pedal seti için konuşmuyorum tabi, pedal seti ne kadar işlevsel olabilir ki demeyin :) örneğin bir jsv koltukla momo koltuk bir mi sizce?

maminci

Alýntý yapýlan: 06onur - 20 Þubat 2010, 01:36:26
Geçen sene aldım o dediğinden, takması zor ve kalıcı değil, ya rengi atıyo ya da yerinden çıkıyo :(

ccc_mk1

3 senedir diğer aracımızda momo atomic pedal seti kullanıyorum hala silince ilk günki gibi duruyo.. :) fark bu.

GolfMk1Cabrio

Ben MOMO spor direksiyon kullanıyorum küçük olduÄŸu için kimse görünüm olarak beÄŸenmiyor fakat rahatlık açısından diÄŸerlerine fark atar arkadaşımın doÄŸana 40 TL'lik aksesuarcıdan spor direksiyon aldık TYPER bindim sanki demir tutuyomuÅŸum gibi geldi kendiminkisine binince sanki BMW direksiyonuymuÅŸ gibi hissettim yani ÅŸunu söylüyorum KALİTELİ HER ZAMAN KALİTELİDİR ÖZELLİKLEDE MOMO OMP SPARCO vb...  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

maverick

Alýntý yapýlan: 06onur - 20 Þubat 2010, 01:36:26

:tamamdir
SÜRAT FELAKETTÃ,,°R

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜÃ...žLER DÃ,,°LERÃ,,°M