Camları renklendirme ?

Başlatan GolfMk1Cabrio, 26 Şubat 2010, 16:13:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Merak etme bizimkilerdede içi gözüküyor.. içini göstermek istemiyorsan film den başka yolu yok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Şubat 2010, 17:32:21
Merak etme bizimkilerdede içi gözüküyor.. içini göstermek istemiyorsan film den aşka yolu yok..
:( Ah keşke Almanyada olsak  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: gokhanficici - 26 Şubat 2010, 17:33:56
:( Ah keşke Almanyada olsak  ::)
Bizler almanyada olsak inanıyorum ki bizim araçlar dünyada tek olurlar.Bizler kadar araçlarına aşık bir grup yoktur dünyada:)ah birde şu gözü körolasıca para olmasa ;D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 26 Şubat 2010, 19:00:20
Bizler almanyada olsak inanıyorum ki bizim araçlar dünyada tek olurlar.Bizler kadar araçlarına aşık bir grup yoktur dünyada:)ah birde şu gözü körolasıca para olmasa ;D

Ah Mangır ah.. ;D :D
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 26 Şubat 2010, 19:00:20

Sorununun temeli para arkadaşlar gerisi yalan... Para gücün nekadarsa istediğini getirir istediğini yaparsın.. 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Benimkilerde yeşil ama siyah film düşünüyorum yada aynalı film :tamamdir
yada defter jelatini alabilirm koyu yeşil :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin