Gönderen Konu: motoru çalıştırırken teyp sesi kesilmiyor.  (Okunma sayısı 12431 defa)

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
Ynt: motoru çalıştırırken teyp sesi kesilmiyor.
« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2010, 22:59:38 »
Yok öyle birşey orjinale has diye.
Bende Alpine var motoru çalıştırırken kapanıp, açılıyor teyp.
Demek istediğim bu değil.:)  demek istediğim kontağı çekince kapanacak ama sonra kontağı takmadan teyp açma tuşuna basınca açılacak. Bu olmuyor.Orjinal teyp varken böyleydi .Şimdi üstünde kontak olmazsa çalışmıyor.Fark bu.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2010, 23:00:03 Gönderen: polo38 »

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 19 Şubat 2010, 23:10:51 »
bende pioneer var, motoru çalıştırırken teyp açılıp kapanıyor.
orjinalindeki blaupunk ta öyleydi. kontaktan anahtarı çekince kapanır ama anahtar olmadan da direk çalışır.
:tamamdir

Demek istediğim bu değil.:)  demek istediğim kontağı çekince kapanacak ama sonra kontağı takmadan teyp açma tuşuna basınca açılacak. Bu olmuyor.Orjinal teyp varken böyleydi .Şimdi üstünde kontak olmazsa çalışmıyor.Fark bu.

polo 38 bağlantıda yanlışlık vardır o zaman teybe gelen elektrik hattı araç çalıştırılırken kesilir akünün voltajı çalıştırmada gereksiz olan yerlere verilerek voltaj kaybı olmasın diye teyp markasının fark etmemesi lazım sonuçta orjinali çıkartılıyor yerine aynı hatta başka marka bir tayp takılıyor bir kontrol ettir istersen teybini
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2010, 23:14:45 »
bende pioneer var, motoru çalıştırırken teyp açılıp kapanıyor.
orjinalindeki blaupunk ta öyleydi. kontaktan anahtarı çekince kapanır ama anahtar olmadan da direk çalışır.
:tamamdir

Demek istediğim bu değil.:)  demek istediğim kontağı çekince kapanacak ama sonra kontağı takmadan teyp açma tuşuna basınca açılacak. Bu olmuyor.Orjinal teyp varken böyleydi .Şimdi üstünde kontak olmazsa çalışmıyor.Fark bu.

bağlantıda bir yanlışlık vardır o zaman polo38 teybe gelen elektrik çalıştırma esnasında kesilir marka fark etmez sonuçta aynı hatta takılıyor yeni teyp
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2010, 00:16:39 »
ISO soketinde hiçbir oynama yapmadık. Direk tak kullan hesabı.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2010, 19:43:34 »
evet ben de iso soketinde hiç oynama yaptırmadım ses kabloları da orjinal. neyse arkadaşlar benimki çoğunlukla artık sesi kesiyor. ama o kontağı kapatınca teybin kapanması ve kontağı tekrar takmadan da açılabilmesi işi baya güzel bişey  geliyor kulağa. nasıl yaparız ki onu. teyp orjinal değil benim. orjinal teyp bi işe yaramaz ya. kaset mi kaldı piyasada. benim taktığım teyp USB, SD kart ve CD den çalıyor. 2 tane 2 bg lik sd kartım ve 8 gb USB belleğimle uzun yolda değmeyin müziğimin keyfine. CD bile kullanmıyorum ben.
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2010, 19:44:32 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2010, 21:26:55 »
Ben de senin dediğin işlemi yapmak mümkün mü diye sormuştum :)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2010, 23:21:52 »
camları kapama işi tamam bir de bunu halletsek tam süper olacak. camlar açık mı derdi yok araçtan inerken. çünkü nasıl olsa kapanacak kumandaya basınca  ;) . teybi kapatma işi de güzel olurdu kontaktan. sonra gerekirse kontağı takmadan açılmalı tabi tuşuna basınca  :)
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2010, 23:31:36 »
o yaptığın kumanda sistemi ile cam kapatmada dikkat etmeni öneririm kumanda cam kapandıktan sonra elektriği kesmiyormuş ya da başka bir şey oluyormuş cam motorunu bozuyormuş bilgin olsun bir kontrol et isersen
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2010, 23:56:08 »
o yaptığın kumanda sistemi ile cam kapatmada dikkat etmeni öneririm kumanda cam kapandıktan sonra elektriği kesmiyormuş ya da başka bir şey oluyormuş cam motorunu bozuyormuş bilgin olsun bir kontrol et isersen
valla 2 haftadır felan kullanıyorum bir sorun çıkmadı. ayrıca camlar en üst noktaya çıktığında motorlardan elektriği keser. siz anahtarı sağa doğru çevirsenin devamlı camlar tam kapandıktan sonra da çevirili tutsanız motorlar yanar mı? yok öyle birşey.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2010, 00:28:52 »
Normalde yok tabi ama üstünde tadilat yapınca kafası karışıp bu sorun çıkıyor herhalde.

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.