mini buluşma ibrahim ab & ben

Başlatan kursadgolf, 07 Eylül 2007, 21:56:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kursadgolf

ibrahim abi apartmana giren bize bakıyordu sen gittikten sonra herkez oo araba kimindi diyorlardı  ;)

GOLF
   LİFE

volksport

Tam mini mini bir buluşma olmuş, İbrahim aynaları değiştircektin sanırım aklımda öyle kalmış ?

cabrio63

kursat kardeş o neon u sçk arabanın altından.bu araba nerdeyse bi klasik,30 sene önce neon lamba bile yoktu.onlar japon oyuncakları ;)

volksport

Alıntı yapılan: cabrio63 - 08 Eylül 2007, 01:37:01
kursat kardeş o neon u sçk arabanın altından.bu araba nerdeyse bi klasik,30 sene önce neon lamba bile yoktu.onlar japon oyuncakları ;)

Almana yakışmıyo di mi abi? Almana şöyle güzel bi boya ve guzel yay ve jantlar... Adamlar zaten şaheser yaratıyolar...

Firestarter

Evet, değiştireceğim de şu aralar vakit yok. Yoksa aynalar yatağın altında, kutusunda hazır bekliyorlar  :)

cabrio63

Alıntı yapılan: volksport - 08 Eylül 2007, 01:39:01
Almana yakışmıyo di mi abi? Almana şöyle güzel bi boya ve guzel yay ve jantlar... Adamlar zaten şaheser yaratıyolar...
bu arabalar olabildiince sade güzel :tamamdir yani tarzı böyle,japona pul bile yakışır ama vw gruba asla :t

volksport

Alıntı yapılan: Firestarter - 08 Eylül 2007, 01:41:38
Evet, değiştireceğim de şu aralar vakit yok. Yoksa aynalar yatağın altında, kutusunda hazır bekliyorlar  :)

İbrahim değiştir, Orjinal tak  özüne dönsün yavrucak....

volksport

Alıntı yapılan: cabrio63 - 08 Eylül 2007, 01:42:05
bu arabalar olabildiince sade güzel :tamamdir yani tarzı böyle,japona pul bile yakışır ama vw gruba asla :t

Kesinlikle haklısın hocam, VW Grup tarzı farklı bir olay  :sevgi:

kursadgolf

:sevgi:vw diyince iş değişir
arabaya suan yaşımın gerektiği şeyleri yapıyorum yani lambalar  neonlar egzost fln siz istediğiniz kadar yapma o klasik deseniz bile ben anlamam dediğiniz  şeyi  ilerki zamanlarda olur yaparsın her tarafını orj klasik bi şekilde binersin ama suan için bana bu şekli güzel geliyor  :saygılar
GOLF
   LİFE

volksport

Alıntı yapılan: kursadgolf - 08 Eylül 2007, 02:28:08
:sevgi:vw diyince iş değişir
arabaya suan yaşımın gerektiği şeyleri yapıyorum yani lambalar  neonlar egzost fln siz istediğiniz kadar yapma o klasik deseniz bile ben anlamam dediğiniz  şeyi  ilerki zamanlarda olur yaparsın her tarafını orj klasik bi şekilde binersin ama suan için bana bu şekli güzel geliyor  :saygılar

Ama bantları söktürmeyi başardık sanırım...  :bekleriz:

cabrio63

neona para vereceğine git 4 tane güzel jant kapağı al,inan daha fazla dikkat çekersin ;)

car wolf

doğru git nikelaj jant kapağı al en iyisi bile 50 YTL araba güzel görünür renault kapağı olmamış
My Cars Audi & Vw Germany Style

kursadgolf

yoook eralp abi bantlar hala duruyor bu fotograf bantlardan önceki fotograf  :saygılar
GOLF
   LİFE