Gönderen Konu: aracımın taban sol kısmı ıslak acil yardımm  (Okunma sayısı 7149 defa)

Çevrimdışı gsalper

• Profili Görüntüle
aracımın taban sol kısmı ıslak acil yardımm
« : 10 Şubat 2010, 23:05:35 »
herkese slm.aracımın son yağmurlarda farkkettiğim şey sadece şöför tarafının ve bi de şöför tarafınnı arka koltuğun paspasın altında kalan taban kısmı ıslak.kaportacı ve camcıya götürdüğüm halde sorunu bulamadılar.kapı filitlelerinden kaçırdığını zannetmiyorum ne döşemeler ne de koltuk kesinlikle ıslak değil.yani gaz fren tarafının altı kuru,ayağımın tabanın kısmı ıslak ve bi türlüde kurumadı sanırsam havaların nemli olmasından.aracımın sadece soğ tarafında bulunan ıslaklığın bir türlü çözemedim.böyle bir sorunla karşılaşan.varmı.camın ön gider borularının açık olduğunu bakıldı.yani tıkanma söz konusu yok.lütfen yardımlarınızı bekliyorum acil teşşekür ederim

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
Ynt: aracımın taban sol kısmı ıslak acil yardımm
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2010, 23:21:40 »
arabam göl oldu konusunu incelersen faydası olabilir.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2010, 00:39:01 »
SPoRTeXHauST arkadaşımda benim konuma yönlendirmiş sizi aynı sorunun fazlasını ben yaşadım ve sorunum halledildi sizin ise benim ıslanan yerin tam tersi yerde olmuş ozaman su tahliyeleri tıkalıdır ve yağmurda arabanızın eğimi sanırım şöför tarafı aşagı gelecek şekilde park edildiyse su otarafa meyilli sızmıştır.

Çevrimdışı gsalper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2010, 11:55:25 »
SPoRTeXHauST arkadaşımda benim konuma yönlendirmiş sizi aynı sorunun fazlasını ben yaşadım ve sorunum halledildi sizin ise benim ıslanan yerin tam tersi yerde olmuş ozaman su tahliyeleri tıkalıdır ve yağmurda arabanızın eğimi sanırım şöför tarafı aşagı gelecek şekilde park edildiyse su otarafa meyilli sızmıştır.

su tahliyelerin açık olduğunu sileceklerin alt kısmındaki kanala baktılar ama tıkanıklık olmadığını söylediler.hatta su döktükler su tahliye yerinden dışarı aktı.park ettiğim yer ise rampa olmayan düz bir yerde park ediyorum..en son çare ise servise götürdüm servisin dediği ise aracaın 1 hafta bizde kalacağı koltukların altın kamplama halısana kadar sökülüp kurutlulduktan sonrabakılcağını söylediler bana.bu da maliyeti yuksek geldi bana 300+kdv fiyatını verdiler.bu sekilde yaptırmasam bi problem olur diye sorduğumda bir problem olmayacağını fakat arabanız koku yapmaya başlıyacağını belirttiler.ne yapcağımı bilemiyorum.Kaldım öyle.

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2010, 12:42:57 »
sol tarafta silecek motoruun altında tesisat ek yerinin kapağını söküp kontrol etsinler.contasından alıyordur.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.