balon tamponlar

Başlatan cyber34, 08 Şubat 2010, 00:10:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

bunlar iyi işte orjineli ne yapcan bide tamponla bitmiyokii tampon alt karlığı sisler felan belkide orjinel fiyatına gelcek ben bunlardan alcam :tamamdir

mertkoray

mcsahan

normal tampondan geniş tampona geçerken, çamurluk kulakları tadilat ister.
düzgün yapacak usta şart yoksa yanlar sarkık durur.
şase bağlantı delikleri orjinal gibi olmuyor. tampon önden açık durabilir.
yeni delik açmak için mevcudun dolsurulması gerekebilir. yine yapacak usta önemli
bunların hepsi tecrübeyle sabittir.

c3t1n

almanyadada orjinal tampon kalmadi...arkadaslar ya hurdacidan aliyor eger iyi bisey varsa yada yan sanayii...onlarda tam orjinal gibi oturmuyor bide plastigi nedense beyazlasiyor...

Kingpin

İtalyan yamuluyor benimki pert durumda. Çıkma bile alabilirim o derece yani.

mcsahan

serhat20

bu tamponun fıyaı nedir ark lar...?

kadir

sis,leri alttaki spoyleri bulursanız banada haber verir misiniz arkadaşlar

KARA_SEYTAN

KARA_SEYTAN

arkadaşlar bana piston takımı gerekiyor bende 1,8 gti 16v var yüksek hizda yataklar vuruyormuş tamirci oyle söyledi varmı bildiginiz kral bir golf tamircisi yadım için şimdiden teşekkürler arkadaşlar :-[

panik

Alıntı yapılan: KARA_SEYTAN - 27 Şubat 2010, 16:03:57
arkadaşlar bana piston takımı gerekiyor bende 1,8 gti 16v var yüksek hizda yataklar vuruyormuş tamirci oyle söyledi varmı bildiginiz kral bir golf tamircisi yadım için şimdiden teşekkürler arkadaşlar :-[
ankaradaysanız, erciyes iş merkezlerinde otobil var yardımcı olurlar

cyber34

sahibinden.com da ats cup jantlar var ilgilenene arkadaşlar 13 inch

Jerewure

Bu balon tamponlar ne büyük bir dertmiş. Şimdide ben aramaya başladım. Orjinal yok italyan sorunlu vs vs. Bende ufak bi kaza yaptım ön tampon yamuldu zaten ön arka balon alt lipler ne kadara patlar bize acaba?