Jetta MK1 için Kilometre saati...

Başlatan lostys, 07 Şubat 2010, 22:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

rahmi abi çok sağol, anahtar elime ulaştı. ya mahçup ettin beni kargo parasını da ödemişsin  :-[

GolfMk1Cabrio

Hayırlısı olsun üşümessiniz artık  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Lan ilker benim kalorifer motoruda sıkışmış soğuklardan zor çalıştırdım yakacaktım bende nerdeyse motoru.. :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 11 Şubat 2010, 17:09:36
Lan ilker benim kalorifer motoruda sıkışmış soğuklardan zor çalıştırdım yakacaktım bende nerdeyse motoru.. :)
Valla benimde hortumları değiştirmem gerekiyo Erşan abi  ;D Erşan abi bizimkilerde hepsinden sıcak,soğuk aynı yerlerden veriyo demi fark etmiyo  mesela bizim Merco'da yanlardan sıcak vermez klima için üstlerden sıcak verir sadece  ???

Mk1GTI

konsolun yanındakiler her zaman soğuktur mk1 lerin..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

taha_jetta80

o düğme 30 yıldır çalışmıyordu  ben onu bi güzel prille yıkadıydım  :D temizlenince çalışmış demekki  ;D

GolfMk1Cabrio

Zaten benim soğukla işim olmuyo en iyisi soğuk üfleyen yerleri kapatmak yada onları sıcağa çevirme gibi bi şansımız varmı ?

Atay

Hayırlı olsun İlker vw kardeşliği bu olsa gerek ben yardımcı olamadım ama parçayı bulduğuna sevindim:)
Food's life! Learn it.

lostys

Alıntı yapılan: atayondem - 12 Şubat 2010, 16:09:44
Hayırlı olsun İlker vw kardeşliği bu olsa gerek ben yardımcı olamadım ama parçayı bulduğuna sevindim:)

sağol atay.

konumu düzenleyerek yazmak istedim, fazlalık teşkil etmesin :)

arkadaşlar Jetta 1 için kilometre saati gerek. devirsiz - saat gösteren modelden. mümkünse numaratör ve km sayacı çalışsın.

güncel.

rsumerkan

ilker oda bende mevcut revize etmem lazım görüşelim msn den hatta istediğin km rakkamına ayarlayabilirim benimki şu an 9000 de sıfırdan başlatmıştım
tekrar golf mk1 yeni proje

taha_jetta80

rahmi abi bnm parçalar ilker abiye nasip olacakmış demekki ;)

cahitarsal

Alıntı yapılan: rsumerkan - 12 Şubat 2010, 22:15:12
ilker oda bende mevcut revize etmem lazım görüşelim msn den hatta istediğin km rakkamına ayarlayabilirim benimki şu an 9000 de sıfırdan başlatmıştım
bende benım aracı sıfırdan baslatcam :)

guncelll
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

rsumerkan

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 12 Şubat 2010, 22:47:52
rahmi abi bnm parçalar ilker abiye nasip olacakmış demekki ;)

ilker ne isterse bende çıkıyor hepside senin yolladığın parçalar
tekrar golf mk1 yeni proje

lostys

güncel. rahmi abi taşındığı için kaldı :/