Sopa istiyo sopa...

Başlatan Mk1GTI, 30 Ocak 2010, 21:26:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Ya bu ilan sahibi ile geçen hafta kavga ettim benim aracın eski fotolarını kullanmıştı şimdide Selçuğun aracın fotosunu kullanmış.. Selçuk araba elden gidiyo müdahale et..

Volkswagen > Golf > 1.6 TDi > 1980 model tay gibi masaallah #20614476 - sahibinden.com
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

polo38

Yalnız ilk resim güzelmiş  :D nasıl çekmiş acaba?

Atay

Sahibinden.com da insanlar saçmalamaya başladı artık :s.
Alıntı yapılan: polo38 - 30 Ocak 2010, 21:37:09
Yalnız ilk resim güzelmiş  :D nasıl çekmiş acaba?

Pan diye geçiyor o teknik arabaya odaklanıp çekilıyor.
Food's life! Learn it.

polo38

Hangi makinayla yapılabilir?

Mk1GTI

Manuel modu olan ve ayarların pan çekime yani hareket eden cisme odaklanıp yakalayan bir makina lazım.. Yeni aldığım Kodak Z1285 modelinde var mesala..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 30 Ocak 2010, 23:04:57
İlan bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız

Yav dur adamın aracı satılır belki burdan ilanı gören merak eder arar :D :D

yaptık onu ama cevap şu oluyo istediği resmi kullanmakta özgürdür..

golge

resimler temsili yazmış zaten altta.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

®oyal

Alıntı yapılan: polo38 - 30 Ocak 2010, 21:48:57
Hangi makinayla yapılabilir?

SONY Digital foroğraf makinalarında çekim modu Brast veya Multi Brast ta bu karalerin daha iyisini yakalayabilirsin.

efsane

de anlayamadıgım gtı yazmıs dızel arac

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 30 Ocak 2010, 21:26:21
Ya bu ilan sahibi ile geçen hafta kavga ettim benim aracın eski fotolarını kullanmıştı şimdide Selçuğun aracın fotosunu kullanmış.. Selçuk araba elden gidiyo müdahale et..

Volkswagen > Golf > 1.6 TDi > 1980 model tay gibi masaallah #20614476 - sahibinden.com

saglık olsun erşan vallahi hangi biriyle uraşcaksın  koysun internet işte öyle şeylere pek takılmıyorum herkes biyerden bişeyleri kopyalıyor.
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Diesel

Sende haklısın abi hep sada solda fake fotoğraflar...
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI