Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta 1990 MK2 Satıldı. - Sayfa 18

Jetta 1990 MK2 Satıldı.

Başlatan MeTHea35, 21 Ocak 2010, 22:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

GolfMk1Cabrio

Yeni boya bi başka duruyo keşke imkanlar el versede bende boyatabilsem  :-[ Benimde bu küçük Emrah taklitlerimden sitedekiler kendi aralarında para toplayıp benim kızı boyatıcaklar millet bıktı artık benden  ;D

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Mayıs 2011, 22:49:30
Yeni boya bi başka duruyo keşke imkanlar el versede bende boyatabilsem  :-[ Benimde bu küçük Emrah taklitlerimden sitedekiler kendi aralarında para toplayıp benim kızı boyatıcaklar millet bıktı artık benden  ;D
Olur kardeşim ya herşey zamanla.site adına ortak hesap açalım ihtiyacı olanın aracını Kura ile toplayalım ahahahah ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 13 Mayıs 2011, 22:51:29
Olur kardeşim ya herşey zamanla.site adına ortak hesap açalım ihtiyacı olanın aracını Kura ile toplayalım ahahahah ;)
Fena fikir değil  ???

suskun

H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 13 Mayıs 2011, 23:23:58
hastasıyım bunun ben  :sevgi: :sevgi:
Eyv abi şımartıyosun yav böyle dedikçe sen  :tamamdir :tamamdir  :sevgi: :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 13 Mayıs 2011, 23:27:24
Eyv abi şımartıyosun yav böyle dedikçe sen  :tamamdir :tamamdir  :sevgi: :sevgi:
Hamit abi şımartıyosa hakediyor demektir bence Hamit abi haklı Maşallh'ı var  :sevgi:

GolfMk1Diesel

Bu Kıskanacak ama  ;D ben Mk3 bundan daha çok seviyorum Mete abi. >:D Ha bunuda seviyorumda Mk3 çok ayrı bişey.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Mayıs 2011, 23:29:32
Hamit abi şımartıyosa hakediyor demektir bence Hamit abi haklı Maşallh'ı var  :sevgi:
Eyv gökhan Çok sağol kardeşim Güzel şeyler duymak iyi geliyor insana  :sevgi: :tamamdir

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 13 Mayıs 2011, 23:32:12
Bu Kıskanacak ama  ;D ben Mk3 bundan daha çok seviyorum Mete abi. >:D Ha bunuda seviyorumda Mk3 çok ayrı bişey.. ;)
yok kardeşim ne kızıcam Tercih meselesidir ikiside insanın Seçimine bağlı bizde İkiside var Sorun yok o yüzden :D

ReDDeviL

ADK

MeTHea35