Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta 1990 MK2 Satıldı. - Sayfa 17

Jetta 1990 MK2 Satıldı.

Başlatan MeTHea35, 21 Ocak 2010, 22:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

metecim ya bu araçla yurt dışına çıkma olayını bana biraz anlatabilir misin? ekstra olarak neler gerekiyor bürokratik işlemler neler filan ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 08 Mayıs 2011, 23:22:09
metecim ya bu araçla yurt dışına çıkma olayını bana biraz anlatabilir misin? ekstra olarak neler gerekiyor bürokratik işlemler neler filan ?
aracın yeşil sigortası olması yeterli Tabi visesi falan tam olucak.Başka bişiye bakımıyor babam 4 kere çıktı yurt dışına bulgaristan ve yunanistana gitti ;)

GolfMk1Diesel

Maşallah ne güzel koçlar gibi Türk plakasıyla geziyor. :) Hiç benzilik felan yokmuydu yau olarada bi yıkatsaydı bari.. :bekleriz:
Kılıçoğlu Garage.

lostys

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 09 Mayıs 2011, 21:41:47
aracın yeşil sigortası olması yeterli Tabi visesi falan tam olucak.Başka bişiye bakımıyor babam 4 kere çıktı yurt dışına bulgaristan ve yunanistana gitti ;)
yeşil sigorta nedir ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 09 Mayıs 2011, 22:27:00
yeşil sigorta nedir ?
Yurtdışı sigortası onu yapmadan dışarı çıkamıyorsun araçla kapıda falan durduruyorlar.Senelik 300 Euro civarı Bir Aylık sigortasınıda 60 Euro ya yapıyorlar ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 09 Mayıs 2011, 21:50:58
Maşallah ne güzel koçlar gibi Türk plakasıyla geziyor. :) Hiç benzilik felan yokmuydu yau olarada bi yıkatsaydı bari.. :bekleriz:
Eyv birkan.olsada fark etmez havalar o zaman daha bozuktu araç 2 günde kıta değiştirdi bir kaç Değişik hava koşulu yaşadı normal :) Bişi diyemedik yoksa zaten o da yıkar temiz adamdır ;D

suskun

maaşallah aslanlar gibi gurbet ellerde  :sevgi:
H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 09 Mayıs 2011, 23:02:53
maaşallah aslanlar gibi gurbet ellerde  :sevgi:
Eyv abi Temsil etti bizi iyi bir şekilde  ;)

MeTHea35

lostys

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 10 Mayıs 2011, 00:33:49
Eyv abi Temsil etti bizi iyi bir şekilde  ;)
yaza ben de bulgara gitmeyi planlıyorum, ordan bi arkadaşla tanıştık, tamirci, gel arabayı yenileyelim dedi :) bakalım kısmet.. bildiğim kadarı ile bulgar bizden vize istemiyor mete, doğru muyum ? sadece pasaport yeterli ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 10 Mayıs 2011, 14:03:13
yaza ben de bulgara gitmeyi planlıyorum, ordan bi arkadaşla tanıştık, tamirci, gel arabayı yenileyelim dedi :) bakalım kısmet.. bildiğim kadarı ile bulgar bizden vize istemiyor mete, doğru muyum ? sadece pasaport yeterli ?
Abi Turist olarak galiba 1 ay tatil için gidebiliyorsun galiba. :D pasaport yeterli

white quattro

quattro