Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta 1990 MK2 Satıldı. - Sayfa 14

Jetta 1990 MK2 Satıldı.

Başlatan MeTHea35, 21 Ocak 2010, 22:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

abi bu arada sen aldın mı ventoyu resim falan yok mu? ::)

nizam

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 24 Mart 2011, 14:21:15
abi bu arada sen aldın mı ventoyu resim falan yok mu? ::)

apaçilikten kurtulsunda :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

temizlik çalıçmaları sürüyo  :t
H.G WORKS

MeTHea35

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Mart 2011, 14:25:04
temizlik çalıçmaları sürüyo  :t
Merak ettim abi çok gizli sürüyo çalışmalarda  Bekliyoruz ;)  bunuda komple toplucakmısın abi boya kaporta vs ? yoksa gerekmiyomu?

suskun

şuan kaporta boyalık durum yok bbs replika biraz düşecek pasta cila felan ilk ve son resimleri yüklerim
led manyağı olmuş onlar sökülecek her renk var  :D
H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Mart 2011, 14:33:55
şuan kaporta boyalık durum yok bbs replika biraz düşecek pasta cila felan ilk ve son resimleri yüklerim
led manyağı olmuş onlar sökülecek her renk var  :D
senden önceki sahibi ağır apaçi o zaman :D :D tamam abi ben sölicektim,Rs replica takmışlar ankarada mavimsi bi ventoya yakışıyo diye sende takıcam dedin zevkler aşşa yukarı aynı ;)

suskun

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 24 Mart 2011, 14:38:47
senden önceki sahibi ağır apaçi o zaman :D :D tamam abi ben sölicektim,Rs replica takmışlar ankarada mavimsi bi ventoya yakışıyo diye sende takıcam dedin zevkler aşşa yukarı aynı ;)
:D :D :tamamdir :tamamdir biliyorum o arabayı
H.G WORKS

brkdmr38

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Mart 2011, 14:33:55
led manyağı olmuş onlar sökülecek her renk var  :D

Baki abi stayla  :D :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

MeTHea35

led dogru kullanımda güzelde arabanın içinde mesela gerekiyosa yapılır ama aracın dısında çok karşıyım :D

MeTHea35

Eveeeet 205/50/15 Lastiklerimiz BBS Lerimizin altına girmiştir hayırlı uğurlu olsun Daha ben görmedim araç şu an babamda olduğundan dolayı Resimlerde Gelicek artık  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Maşallah Mete abi lastik kalınlaştıkça görünüm daha bi güzel oluyor ya  :sevgi: 205/50/15 İnşallah sürtme yapmaz abi ya  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 27 Mart 2011, 11:55:38
Maşallah Mete abi lastik kalınlaştıkça görünüm daha bi güzel oluyor ya  :sevgi: 205/50/15 İnşallah sürtme yapmaz abi ya  :-\
yapmaz yaa  heralde görücez gökhan 16 ya hazırlık  ;) :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 27 Mart 2011, 12:07:51
yapmaz yaa  heralde görücez gökhan 16 ya hazırlık  ;) :D
16 hedefler büyük diyosun  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???