Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 Cabrio G60 - Sayfa 2

Golf 1 Cabrio G60

Başlatan GolfGti16VMk1, 21 Ocak 2010, 09:42:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

Maşallah  :) senin oğlanla yanyana fotoğrafını istiyorum abi :)

arda_86xxx

güsel araçmş  gerçekten :) bigün bi buluşmada buluruz insallah :)

Mk1GTI

Allah sahibine bağışlasın deposundan benzini gaz pedalından sürücüsünü eksik etmesin :D Maşallah.. Artık Türkiyeninde G-Lader lı mk1 caby si oldu :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

MeTHea35

araç cok güzel hayırlısı demek düşer bizede...

TARGET

maşallah... sefa gelmiş hoş gelmiş :sevgi:
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

c3t1n

gercekten süper gözüküyor cabrio....almanyada benim dayimin yakininda kaliyor plakaya göre :)

GolfMk1Cabrio

Çok güzel makinaya Allah bütün Cabrioculara böyle yapmayı nasip etsin Selçuk abi doğrumu duydum sanadamı G-lader var yoksa  :D Selçuk abi gerçektende bunlar boyada ne kullanıyolarda bu kadar parlak kalıyo ve canlı gözüküyo ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ccc_mk1

Alıntı yapılan: gokhanficici - 26 Ocak 2010, 19:50:13
Çok güzel makinaya Allah bütün Cabrioculara böyle yapmayı nasip etsin Selçuk abi doğrumu duydum sanadamı G-lader var yoksa  :D Selçuk abi gerçektende bunlar boyada ne kullanıyolarda bu kadar parlak kalıyo ve canlı gözüküyo ?
vernikten farkediyo Gökhan'cım...ıslak görünüyo sürekli..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 27 Ocak 2010, 18:07:51
vernikten farkediyo Gökhan'cım...ıslak görünüyo sürekli..
E darısı senin başına o zaman  ;)

Mk1GTI

Şok şok şok. Mavi yabancı plaka cabrio pendik sahilinde ne arıyordu.. Şok şok şok araştırmacı gazeteci arkadaşımız aracın gizli fotolarını yakaladı ve hayranları için vwtr ye büyük fedakarlıklarla ulaştırdı... :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfGti16VMk1

yuhh şaşırdım vallahi . ortada ki benim arabaydı gece geç saate kadar takıldık. Gece videolarıda koysaydın keşke :) 200 ps bi g60 o fena yürüyor içinde elektrikli recarolarda var ç. yakında daha iyi bi buluşma olacak onun fotolarını koyarım bende.
Volkswagen Motorsport

SNCKTR

ben 23:00 da ordaydım aracın sayibi yoktu yandakı beyaz arabadakılere sordum bır arabayla bira falan almaya gittiler  :bekleriz:
ben beklıcektım ama ısım cıktığı ıçın gerı döndum haber merkezine ve  buyuk bır çabayla sevgili okurlarıma ulaştırdım resimleri :melek:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 30 Ocak 2010, 17:38:40
yuhh şaşırdım vallahi . ortada ki benim arabaydı gece geç saate kadar takıldık. Gece videolarıda koysaydın keşke :) 200 ps bi g60 o fena yürüyor içinde elektrikli recarolarda var ç. yakında daha iyi bi buluşma olacak onun fotolarını koyarım bende.
200 psi elektrikli recaro koltuklar seninkisinden çokta farklı değişmi hani  ;D Benim monitörde çok karanlık çıkıyo belli olmuyo  :( Bak bizim arkadaşta olmasa fotoları çekip koyacağında yok Selçuk abi  :)