WEGFAHRSP AKTİV nedir?

Başlatan alpergndz, 17 Ocak 2010, 20:55:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpergndz

arkadaşlar:

arkadaşımın 2001 golf 4 aracı var.Kontağı sokuyAracı ilk çalıştırırken marşa basmadan önce WEGFAHRSP AKTİV bu uyarıyı veriyormuş.Sonrasında marşa basıyor ve araç çalışıyor.Bu ikazı çok nadiren veriyormuş.

Başınıza böyle bir olay geldi mi?

Bu nedir?

suskun

sanırım anahtarla ilgili bir problem yinede servise bir sorun derim
H.G WORKS

G60

İmmobilizer ile alakalı. Anahtarı okuma sorunu var sanırım.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

higtr

İmmobilizer hatası. 2000 golfümü yedek anahrarsız almıştım. erede (ankara) yedek anahtar yaptırdıktan sonra bu hatayı arada sırada vemeye başladı ve bazen arka arkaya 6-7 kere denemelerim oluyordu. daha sonra doğuş otoya götürüp tekrar ayarlandı da düzeldi.

alpergndz

çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin eline sağlık.

demekki bu hata immobilizer hatası.Acaba orjinal anahtarda yapar mı?

higtr

benim anahtarların aslı da yedeği de yapıyordu. anahtarla sistem arasındaki kodlama uyumsuzluğu demişlerdi. yarın faturaya bakayım maliyeti ne imiş? 3 aydır hiç bir sorun yok.

benim" kırmızılı kız" da bugün beni korkuttu! almanca bir uyarı ve STOP komutu; ödümü patlattı şırfıntı. hemen kullanma kılavuzuna baktım ki garibimi susuz bırakmışım. suyunu verdim ve onlarca kez özür diledim. heralde affetti ki yine gelebildik evimize.

serkankny

Alıntı yapılan: alpergndz - 17 Ocak 2010, 20:55:20
arkadaşlar:

arkadaşımın 2001 golf 4 aracı var.Kontağı sokuyAracı ilk çalıştırırken marşa basmadan önce WEGFAHRSP AKTİV bu uyarıyı veriyormuş.Sonrasında marşa basıyor ve araç çalışıyor.Bu ikazı çok nadiren veriyormuş.

Başınıza böyle bir olay geldi mi?

Bu nedir?
benim elimde 2 adet anahtarımda var her ikisinde de ara ara aynı hatayı veriyor.araştırdım anahtarın yere düşmesinden kaynaklanan immobilizer hatası.tek çözüm değişmesi.ama ben sıkıntı yapmıyorum o hatayı verince kontağı kapatıp açınca düzeliyor.