Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 Tişört Giymek İsteyenler?

Golf MK1 Tişört Giymek İsteyenler?

Başlatan G60, 16 Ocak 2010, 17:58:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Kim böyle bir t-shirt ister?

Fiyat 25TL olacak. Kişi sayısının 20'ye ulaşması takdirde hemen harekete geçilir. Ebay'e kalmasın. :tavkiss:
İsteyen arkadaşlar beden belirtirse sevinirim.

car wolf + 1 Beden: XL
Mk1GTI + 1 Beden: XL
Erhan + 1 Beden: L
nizam + 2 Beden: M ve XL
suskun81 + 1 Beden: L
mcsahan +2 Beden: M ve XL
cabrio63 +1 Beden: M
atayondem +1 Beden: S
corrado +1 Beden: XL
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

car wolf

ben :tamamdir tabi fiyat alırsam iyi olur ve siyah rengi varmı malum balık etliyimde  zayıf gösterir >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

G60

Yazmayı unutmuşum Sedat. Yazdım. :)
Siyah üstüne baskıda renk kalitesi sorunu yaşanıyormuş kalıp olmadığı için. Şeker beyazından devam.  :saskin:
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

car wolf

tamam ben varım azcıkta indirim olursa süper olur  ::) normal XL kalıba göre değişiyor XXL  >:D

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Osman abi erhangi bir yıkamada baskının çıkma gibi bi sorunu olmaz değilmi?
Kılıçoğlu Garage.

G60

Mk1GTI

Ben de alırım keşke siyah olsaydı ama :) Beni ekle XL olsun please....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

mk2 varsa birtanede ondan alayım bağre o siyah olsun canim ::)

G60

SPoRTeXHauST

Siyah olur ama aracın renkleri kaybolup gider t-shirt ün üzerinde. Ama denemek isteyen varsa yapılır.

Bu arada, t-shirt Polo yla aynı. Orda benim fotoğrafım ve bedenim falan var :) Ordan bakılıp beden belirlenir.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 20 Ocak 2010, 00:00:30
Sedat abi bana alsa bi tane. :( >:(

hatuna alırım sevgililer günü hediyesi bundan güzel hediyemi var >:D . bu arada cidden 14 şubata yetişirmi ???

nizam

benim poloyu iptal et osman mk1 e yaz xl olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

G60