mk2 84 model turbo motor su eksiltiyor

Başlatan erdal440, 25 Aralık 2009, 22:34:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdal440

selamlar arkadaşlar.
  mk2 turbom var.aracın motoru su eksiltiyor radyötörü değistirdim.hortumları değiştirdim bir türlü kesilmedi.istanbuldayım.
bana bu sorununla ilğili usta tavsiye ederseniz sevinirim.

insomnia jim

öz volkswagen yılmaz ve ozgen usta
Atatürk Sanayi Sitesi 2.Kısım 4012 1.Parsel no:3 İstanbul
Tel: 0-212-2861618 -19

bulup bulabileceginiz iyi ustalardan bir tanesidir
all u need is rock n roll and postfordizm

erdal440

ist g.o.paşa dayım yardımınız için teşekkürler gidip gösterecem atatürk otosan.ne

safakaksu90

conta yakmış olmasın bendede aynı sorun var

Mk1GTI

Conta yaktıysanız amenna ya çatlak olduysa... Bir an önce baktırın sorun büyümesin..  VW dizel araçların kronik sorunu üstkapak çatlatmasıdır bunu önlemenin yolu ilk önce dizel araca benzinli muamelesi yapmamak ve üzrindeki orj radyatörü büyütmek..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

safakaksu90

bnmki conta yaktı artı birazda fazla yakıyo inş üst kapakta bişey yoktur en kısa zamanda yaptırcam ben

ismailtunca81

dahamı  eksiltmesin 25  yıl  olmuş  arkadaşlar  yazmış  iş  büyümeden göstermekte  fayda  var
TÜRKıYEMıZ  TEK BıR ÜLKEDıR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

safakaksu90

valla bnmki bnm yüzümden oldu :) fan müşürü bozuk bozuk şileye gittik gelirken trafik nasıl biliyosunuz fırt dedi conta pırtladı :D :D okadarda durdum ama fayda etmedi

olci

conta yakmıştır o bndede oldu. g.o.p. taysan uzaklara gtmene gerek yok havuzbaşında sadettin usta var güzel otomotiv volkswagenci. senin dermanın orda. kime sorsan gösterir.

korayce

sorun büyük bir ihtimal contadandir ama bu golf 2 lerin kronik hastaliklarindan birisi olan  kaloriferin girisindeki catlamadan dolayida su eksiltiyo olabilir