Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kapı Işıkları

Kapı Işıkları

Başlatan fosilci, 24 Aralık 2009, 19:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fosilci

Arkadaslar merhaba herkese sag kapıdaki ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor bunun sebebi ne olabilir ?

hızlıatak03

merhaba benimde öyleydi servisine götürdüm temehsızlık olduğunu söylediler. send ebir baktır istersen benim sol kapıydı.

OffLineR

Kapı açık olduğunu anlamıyordur  :D
Kapı müşürüne bir baktır. Yakında bozulur.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

Bunun en basit nedeni Koray abininde dediği gibi kapı müşüründendir ! Ya kablosu ucu ucuna tutyordur sarsıntılarda yakar yada oksitlenme yapmıştır temzsızlık vardı benimkilerin ikisinide söktüm temizledim şimdi çok iyi çaşılıyorlar  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

fosilci

Bu iş zafer abininde başına gelmiş kapı swıcht'den kaynaklanıyormuş onun ki acaba benimkide aynı sorundan olabilir mi ?

Kapı kilidinin oldugu noktaya elimi hafifden deydigimde bazen yanıyor orayla ilgili bir sorun var sanırım

golfburak58

benimkide bazen yanıyo bazen yanmıyo ama nereyi söküp naptınız tam anlamadım bende yapmak istiyom

ADEM252

Alıntı yapılan: fosilci - 24 Aralık 2009, 19:18:42
Arkadaslar merhaba herkese sag kapıdaki ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor bunun sebebi ne olabilir ?

Benim ön kapılar hiç yanmıyordu.Ama ön paneldende uyarı vermiyordu.Kapı swiçleri değişti.Sizinkinde ön panelden açık olduğuna dair uyarı simgesi yanıyorsa, kapı swiçlerinden değildir.Ya kablo temassızlığı ya da müşür sorunu vardır.