frenden ses geliyor

Başlatan mertyigit64, 21 Aralık 2009, 10:04:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertyigit64

diskleri değiştirecem değiştirmesine de usta dediki arkadaşlar otomatik vitesli arabalarda bu ses normalmiş diskleri değiştirsende otomatik vitesli araçlarda frene fazla yük bindiğinden üç ay sonra yine aynı ses başlar dedi. otomatik vites kullanan arkadaşlar varsa gerçekten bu doğrumu paylaşırlarsa sevinirim.

06onur

Gerçekten ustan bunu dediyse ustanı değiştir. Bilyalarını ve poryanı kontrol ettir bozuk eğik olabilir disk ona bağlı. TRw disk balata mustklc yeni değiştirdi güzel denilebir. Sıcakken araca su tutarsan yiner diskin eğilir hava kanallı disklerin et kalınlığı az çabuk eğiliyorlar biraz dikkatli kullanmak lazım
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mustklc

evet ben yeni değiştirdim frenlerim yumuşacık oldu. ses bayaa vardı bende kesildi. onurun dediği gibi bilyalarına da baktır. boşta kalan tekeri çevirince vıcı vıcı ses geliyor usta ordan anlıyor. benden geliyordu 20şerden 40 lira tuttu.
Araba binmek içindir..

mertyigit64

en kısa sürede hepsini yeniliyecem teşekkürler.Ankarada bildiğiniz bu işi yaptırabileceğim bizi yolmaya çalışmayan bi usta varmı arkadaşlar bi tavsiyede bulunursanız sevinirim.

mustklc

ustaya parçalarını aldırma. kendin parçalarını al parçacıdan , sonra ustalarla işçiliğine pazarlık et. ben diskler ve balatalar işiçilik içintoplam 50 tl verdim. fazlası etmez zaten.
Araba binmek içindir..

06onur

arama ya gir ankarada usta yaz konuşuldu
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di