YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda_86xxx

ONLARIN BE TAAAAAAA .................. ŞEREFSİZ HERİFLER YAA BİLMİYORSAN YAPAMIYORSAN ELLEME KARDEŞİM...
Alıntı yapılan: mami6848 - 07 Ağustos 2010, 11:05:10
Eveettt Beyler Şanzınsız bir arabaya sahibim artık geri vitesi yaptralım dedik yaptılar ama içine ettiler şerefsizler geriye geçmiyordu şimdi geçiyor ama pat atıyo sade o olsa iyi 1 2 3 4 5 süperdi önceden indi bindi şanzıman onlarda mefta 1 2 3 atıyo geri gibi kalkışlarda özellikle nese başka bir ustaya gösterim dedim dün eski Vw cimiş miş miş miş 19 anhtarı aldı eline bişeler yaptı oldu dedi hareket ettim 3 hiç yok dedim böle böle naptın geri gittim nese yaptım dedi şimdi 3 5 varla yok arasında siz söleyin şimdi yeni çıkma bir şanzımanmı yoksa tekrar indirip tamir mi ?

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mami6848 - 07 Ağustos 2010, 11:05:10
Eveettt Beyler Şanzınsız bir arabaya sahibim artık geri vitesi yaptralım dedik yaptılar ama içine ettiler şerefsizler geriye geçmiyordu şimdi geçiyor ama pat atıyo sade o olsa iyi 1 2 3 4 5 süperdi önceden indi bindi şanzıman onlarda mefta 1 2 3 atıyo geri gibi kalkışlarda özellikle nese başka bir ustaya gösterim dedim dün eski Vw cimiş miş miş miş 19 anhtarı aldı eline bişeler yaptı oldu dedi hareket ettim 3 hiç yok dedim böle böle naptın geri gittim nese yaptım dedi şimdi 3 5 varla yok arasında siz söleyin şimdi yeni çıkma bir şanzımanmı yoksa tekrar indirip tamir mi ?

Mami olayın şanzıman değil arkadaşım. Vites kolların ayarlanmamış düzgün. Vitesleri tam yerine otutturamıyor aktarmalar o yüzden yarım geçiyor atıyor yada hiç geçmiyor. Mantığını çözecek bir usta onları kolay ayarlar ama nerde kafası çalışan usta bulmak.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

getir ufak kuzen baksın dicem ama cok uzaksın be mamicim, pederinkini cok guzel ayarlamıstı..

Han

kartaldaki şehit otoya gidip bir baktır en kötü mami
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 07 Ağustos 2010, 21:12:07
getir ufak kuzen baksın dicem ama cok uzaksın be mamicim, pederinkini cok guzel ayarlamıstı..
Şu Mercedes'çi olan mı aman diyim Mami sakın valla İlker abiyi sürekli kovalıyomuş Merco'dan başkası yalanmış ona göre  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

sehit oto ii dir bir dal sigara ver konsantre oluyor hemen tükkanın önünde kendi yaptıgı 4x4 t2 var :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mami6848

Valla arkadaşlar kartala gidecemde o dediğiniz aynı kişimi bilmiyorum bizim emrah diyor çok iyi bi usta var die ama bilmiyom artık ?? gittimi iksinede bakttrz artık :)

cery

mami6848

Valla bu vites bizi diyarbakıra degil Van'a bile götrr yaa öle bi nefret bişeki arabaya binesim gelmiyor :) :t

burak.akın

mami ben yarın çanakla conta alıcamm snn ustaya değiştirticem bakalım ne değişicek... sonra olmadı başka yerlere sorucam...  dalga geçemiceksiniz artık  >:D 5 inci vitesimle

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: burak.akın - 12 Ağustos 2010, 00:14:12
mami ben yarın çanakla conta alıcamm snn ustaya değiştirticem bakalım ne değişicek... sonra olmadı başka yerlere sorucam...  dalga geçemiceksiniz artık  >:D 5 inci vitesimle
Aga olursa banada hemen haber et bendede 5. vites yok valla en fazla 4 le gidebiliyom düz yolda 5 olmadığı için yavaş gidincede içim bi garip oluyo en azından biraz daha hızlanırım  :tamamdir Haberini bekliyorum kardeşim  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

arda_86xxx

BURAK O GUN GORDUN DIMI 4.VİTESLE NEKDADR YAPILIYORMUS DUA ET ARABA SENINDI YOKSA BIZ DAHA BASARDIK MAMIYLE :) 70-80 İLE GEZE GEZE KENDIMIZDEN GEÇİRDİN BİZİ NEYSEKİ SONRA DİREKSİYONA ÖNCE BEN GEÇTİM SONRA MAMİ  DİZEL NASIL ÖTTÜRÜLÜRMÜŞ GÖSTERDİK  ŞİMDİ SENDE BİRAZ ÖTTÜRMEYE BAŞLADIN :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: burak.akın - 12 Ağustos 2010, 00:14:12
mami ben yarın çanakla conta alıcamm snn ustaya değiştirticem bakalım ne değişicek... sonra olmadı başka yerlere sorucam...  dalga geçemiceksiniz artık  >:D 5 inci vitesimle

burak.akın

mami6848

Yok  motor gümlemesinmiş olim sen hangi gezegenden geldin veya kaç arabanın motorunun gümledigini gördün sen sıkıştııır o motoru ozaman görcen işte aslı gümlemeyi lan yokuşta 4 le gidiyon araba isyan ediyo yok sen bu kafayla fazla yaşmazsın :)