YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: burak.akın - 02 Mayıs 2010, 14:12:32
hayır seviyorum ama neden daha iyisi olmasın :)
Neden GTI olmasın demi ama bak ben GTI'cıyım ama yineden Coupe Diesel bir MK1 istemiyor değilim  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Bir insanın tutkuları ve hayalleri ile alakalı bir durum Burak.. Misal bir ferrari çok zengin olsam benim için sadece binilecek bir otomobilden başka bişey değil sırf param var demekten ötesi yok ama mk1 GTI (bu başka bir objede olabilir) benim tutkum o yüzden zengin olsam benim garajımın baş tacı olacak ve çoğu hobi vaktimi alacak mk1 gti gerisi bana yalan...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 14:25:22
Bir insanın tutkuları ve hayalleri ile alakalı bir durum Burak.. Misal bir ferrari çok zengin olsam benim için sadece binilecek bir otomobilden başka bişey değil sırf param var demekten ötesi yok ama mk1 GTI (bu başka bir objede olabilir) benim tutkum o yüzden zengin olsam benim garajımın baş tacı olacak ve çoğu hobi vaktimi alacak hobimde mk1 gti gerisi bana yalan...

Bence abi Gtı değil her Mk1 zevk verebilir bize tabi Gtı da ayrı.. :-[
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Serinin en hırçın çocuğu GTI onun tadı çok başka çok...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 14:25:22
Bir insanın tutkuları ve hayalleri ile alakalı bir durum Burak.. Misal bir ferrari çok zengin olsam benim için sadece binilecek bir otomobilden başka bişey değil sırf param var demekten ötesi yok ama mk1 GTI (bu başka bir objede olabilir) benim tutkum o yüzden zengin olsam benim garajımın baş tacı olacak ve çoğu hobi vaktimi alacak mk1 gti gerisi bana yalan...
İşte durum bundan ibaret çok doğru sözler bunlar...  :tamamdir  :melek: Hırçın çoçuk çok ateşli ama yaa yok böyle bir zevk :)  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 14:38:50
Serinin en hırçın çocuğu GTI onun tadı çok başka çok...

Abi Mk1 Gtı ya hiç binmedim ama şöyle bir  tahminle Dizeli böyle gidiyorsa benzinlisi nasıldırdır diye düşnüyo insan..
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Her viteste 7 bin dayatan birinin yanına binersen korkarsın birkan.. Luna parkta kamikazeye binmiş 5 yaşında çocuk gibi olursun..  :tamamdir

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 14:46:59
Her viteste 7 bin dayatan birinin yanına binersen korkarsın birkan.. Luna parkta kamikazeye binmiş 5 yaşında çocuk gibi olursun..  :tamamdir
super acıklayıcı bır cevap :tamamdir :sevgi:

mami6848

Birkan gel buraya bi yaşatayım sana o heycanı motorun o 5 bin den sonraki sesi zaten Aşk Aşk :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mami6848 - 02 Mayıs 2010, 15:06:03
Birkan gel buraya bi yaşatayım sana o heycanı motorun o 5 bin den sonraki sesi zaten Aşk Aşk :)

Birkan giderken bi 20 kaatlık benzinle git yanlız sen şimdi gaza gelirsin depoyu bitirtirsin kalırsınız yolda :D

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 15:16:06
Birkan giderken bi 20 kaatlık benzinle git yanlız sen şimdi gaza gelirsin depoyu bitirtirsin kalırsınız yolda :D
Valla hiç yolda kalmadım ama olabiliritesi yüksek bi olay  ;D  ;D

GolfMk1Diesel

:'( İllaki Şu beyaz DX i aldırıcaksınız.. >:( ;)
Kılıçoğlu Garage.

omertek

Benzine gelme Birkan dizel iyidir uyma  sen  >:D
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.