YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

ak8624

Usteki ve alttaki resimlerdeki renkler farklı birbirnden
Alttakinde sedef var sanirim biraz mora kacıyor arac
Ama renkler yakısmıs gercekten
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

lostys

internet üzerinde gördüğün resimlere pek fazla aldanma muhammet, en iyisi bireysel olarak araç üzerinde incele. bir de o renkleri gösteren aracın boyutu. bazı renk vardır sedanı gösterir, bazı renk vardır hatchback de daha güzel durur. o yüzden bence mk1 in boyutlarına yakın araçların tonlarına bak, ve fiziki olarak gözle incele, fotoğrafta genellikle ışık ve photoshop düzeltmeleri olduğu için göz gördüğünden farklı görünür.

mami6848

Valla renk biraz açık olsun ama aynı zamanda fümeyi andırsın istiyorum burada eklediğim resimdeki A6 rengi A4 A3 serilerinde de var ve canlı gördüm ustam zaten benden önce önerdi ve şaka ile başka renk de boyamam dedi ve ben birebir gördüm renkeri ve arabaları çok hoşuma gitti sanırsam sedef var ki gece daha koyu ve gündüz güneş ışığında renk daha açık oluyor tabi biraz daha vaktim var araştıracağım yalnız standart bir Gri yapmak istemiyorum Fikirleri olan yazarsa çok sevinirim.. Yamahanın rengi biraz mat ve açık ve opak sanırım o o yüzden olmaz  genede teşkkrler..

escocem

mami bencede bbs li makineeki tarzda fümeye dönük bir gri uygula derim..Nikelaj kullanacaksan hem çok daha kaliteli durur hemde daha modern görüntü verir.

suskun

H.G WORKS

cyber34

senin aracının rengini bir ton koyult yeterlidir.Kendi rengi zaten harika bence >:D
çok koyuya da kaçma derim.

mami6848

Krom sadece Ats classicler olucak sanırım :) ama kapı altındaki GTI etiketlerini aldım onları yapıştıracağım için (siyah) çok koyu olmaması lazım diye düşünüyorum audi çok çok koyu degil tamda Cem ustanın dedigi gibi olmasını istiyorum daha modern görünüm bakan anlamayacak dönüp o neydi diyecek hani öle birşey :)

escocem

sileceğide tek yapmayı atlama bence :)

mami6848

Düşündüm onu ama sonra vazgeçtim çift kalcak ama bagajı sileceğini iptal edicem..

GolfGti16VMk1

Şuan fırsatım olsa herşeyini orjinal bırakırdım .
Volkswagen Motorsport

Han

İleride değiştirirsin abi sıkıntı değil benimde aklımda aynı düşüncelerdeyiz.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

fatih_06

Alıntı yapılan: mami6848 - 14 Şubat 2012, 20:54:28
Valla renk biraz açık olsun ama aynı zamanda fümeyi andırsın istiyorum burada eklediğim resimdeki A6 rengi A4 A3 serilerinde de var ve canlı gördüm ustam zaten benden önce önerdi ve şaka ile başka renk de boyamam dedi ve ben birebir gördüm renkeri ve arabaları çok hoşuma gitti sanırsam sedef var ki gece daha koyu ve gündüz güneş ışığında renk daha açık oluyor tabi biraz daha vaktim var araştıracağım yalnız standart bir Gri yapmak istemiyorum Fikirleri olan yazarsa çok sevinirim.. Yamahanın rengi biraz mat ve açık ve opak sanırım o o yüzden olmaz  genede teşkkrler..

yamahanın rengi biraz açık ama  mat değil aksine ışıl ışıl metalik bende aynı renk vardı temiz olduğu zamanlarda göz kamaştırıyor yakından incelemeni tavsiye ederim sadece 2005 2006 modellerde çıktı bu renk ve bayilerden sıra ile alabildik  :)

mami6848