ilk defa yolda birakti

Başlatan Bab VerLoren, 13 Aralık 2009, 13:59:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bab VerLoren

yaklasik 3-4 ay once aldigim  araba ilk defa yolda birakti, dün aksam alisverise gittim hic bir sorun yoktu, cikista calistirdim 30 saniye sonra teklemeye basladi stop etti bir daha calistiramadim. Mars basiyor, yagi azalmis yagini koydum, ne yaptimsa calismiyor. Pazar gunu burda tamircide bulamam sorun ne olabilir. Birde bunun gece gece benzin filtresini bulamadim. Gece ayazda 1 saat beklemememi yanayim, 2 saat telefonda yol servisiyle pazarlik yapip anlasamamaya mi yanayim, sabah ise gelmek icin araba aramaya mi yanayim. Bugun kesin halletmeliyim arkadaslar, bilgisi olan varsa lütfen söylesin.

G60

Tipik ateşleme bobini olabilir, kontrol ettiniz mi.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Bab VerLoren

Cevabin icin sagol, biraz önce tespit ettik, benzin pompasindaymis sorun yarin degistirecegiz artik.

Burada magazada %20 indirim vardi dün, tüm sokak ana baba günü trafik kilitlendi, bende park bulamadim deponun önüne koymustum arabayi öyle bir zamanda bozuldu ki..  hafada buz gibiydi böylede bir animiz oldu iste.  Herkese kazasiz belasiz sürüsler.

mehmetk

bobini kontrol et yagmurdan ıslanmıs olabılır yada sudan
it ürür kervan yürür...

infinity3455

ilk  kalan  sen  degilsindir umarım ama   
bu  drum ciddi  bir  drum  olabilir   aracını   bir motorcuya getir  göster burdan ne desek boşş ama  seni  bilgilendiririzzz

Mekatronik34

Sıkıntı yok rahat ol Benzin pompaları yapar öyle şeyler arada bir orjinal parça kullandıysan bir daha sorun yaşamazsın emin ol.Geçmiş olsun ALLAH bir daha zorda bırakmasın.
Dikkat ısırır !!!

infinity3455

sonuçu bekliyoruz yaptırdıysan arabayı 

Bab VerLoren

Dün bir kac parcaci gezdim 5-6 yerde sadece bir tane buldum ikinci el 80 € sifiri zaten 280-300 arasiymis. Arac almanyada kaldi cekemiyoruzda almanyada bir tamirci buldum geldi bakti, bazen atesleme yapiyor bazen yapmiyor dedi, pompayi söktü aküden elektirik alarak kontrol etmek istedi ilk denemede calisti aksilik olacak ya kabloyu cekti tekrar tuttu pompa alev aldi plastikleri falan eridi. Artik bu arabaya orjinal alipta takmam, bugun bir kac yeri daha arastirip cikma bulup takacagiz. Hep arabadan sogudum derlerdi ya valla bende sogudum. Bakalim hayirlisi elime bir ay icinde biraz para gececek bunu satip golf 4 alabilirim. :S Umarim yarina ayaga kaldiririz. Kis günü ise git gel perisan oldum :S

infinity3455

had, hayırlısı olsun diyelim

SoKaKSaNaTi

valla benim derdim daha büyük 4 aydır yatıyor ateşleme yapmıyor diye krank okuma sensörü aramaya çıktık bulamıyorum. valla bir tamir ettirsem satacam kurtulacam ben bu arabadan ne bu ya bi parça bulunmazmı anlamadım gitti ,  bide hurdasını bulamıyoruz ki çıkması olsun her şehirde bir tane nesli tükendi. elektronik olmasa su borusu takar yine yaparlar, ama elektronik olunca sakat araba.

SoKaKSaNaTi

ha ayrıca benim de sekman atmıştı benzin pompası değişti acaba ondan çalışmıyor olmasın arkadaşlar.

infinity3455

şimdiye  kadar çalışmıştır..  araba

Bab VerLoren

almanya gibi vw cenneti bir yerde parcayi 1 hafta icinde bulabildim :D biraz önce geldi, yarin takcagiz insallah. birde radyatör suyunu degistirmemistim insallah donmamistir  :(

infinity3455