ÜZÜLEREK SATTIM :(((

Başlatan SCORPIONMAN2005, 11 Aralık 2009, 16:11:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TARGET

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 12 Aralık 2009, 11:08:25
Hoşbulduk Target arkadaşım sanırım bursadan Bende aslen bursalıyım.ve o güzel fotoğraf mudanyanın tepesinde çekilmiş sanırım:)

tekrardan hoşgeldin. BURSA'ya yolun düşerse bekleriz. Maalesef fotograf mudanya değil ayvalık... ;)
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

SCORPIONMAN2005

salı sabahı bursada olacağım ama malesef hemen geri dönmem gerekiyor öğleden sonrada istanbulda olmam gerek:(Ayda bir iki kere hafta sonları bursada oluyoruz mutlaka tanışmak isterim.Benim böcüğünde işleri malum adam etmeye uğraşıyorum.İnşallah istediğim gibi olacak biraz uğraştıracak beni ama değeceğine inanıyorum.hesaplı geldi bir heyecanla aldım inşallah utandırmaz.yollara koyulalım zaten her hafta sonu bursadayım kısmet olursa:)

Mk1GTI

Bursaya araba ile gideceksen ustası var... 4-4 lük ayarını yaptırabilirsin...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SCORPIONMAN2005

malesef golf ile gitmeyeceğim.diğer araç ile gideceğim.zaten şu anda silindirin biri çalışmadığına uzun yola çıkacak durumda değil.garajda yatıyor:(istanbulda iyi bir ustaya ihtiyacım var.eksiğini gediğini tamamlayıp yollara hazır hale getirmek lazım.ilgin için teşekkür ederim.sağlıcakla kal.

SCORPIONMAN2005

arkadaşlar bugün bakıma girdik motor üst kapağı söktük tahminlerimde haklı çıktım siboblardan biri yanmış.alt blokta herhangi bir sıkıntı yok gayet düzgün çıktı şansıma.zaten 3 silindir çalışmasına rağmen gram yağ yakma yoktu.Kısmetse yarın motor problemini yapmış olacağız.arkadan hemen fren sistemi elden geçecek.son olarakta öntakım için rot balansçıya girecez.idare eder demişlerdi ama muayeneye gireceğim o yüzden ön takımıda yapıp içim rahat binmek istiyorum yakında yollardayız:))İlginiz için çok teşekkürler hepinize.Sağlıcakla kalın:)))

GolfMk1Cabrio

Devam devam güzel gidiyoruz kısmetse bende baharda yollardayım  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

sabırsızlıkla bekliyoruz Gökhan ama yapım aşamasındaki fotolarıda bizimle paylaş istersen:))

SCORPIONMAN2005

Arkadaşlar golf mk1 lerin şase numarası nerede yazar bilgi verebilirmisiniz?1979 1,3 benzinli

lostys

ya sol ön kulenin üstünde, yada kaputun altında ön camın altında bi sac var, o sacın üzerinde, ortadan hafif sağa doğru.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: lostys - 19 Aralık 2009, 14:57:53
ya sol ön kulenin üstünde, yada kaputun altında ön camın altında bi sac var, o sacın üzerinde, ortadan hafif sağa doğru.

İlker abi dediğin yerlere baktım bende bulamadım alahalah  nerde aynı sorun bendede varda. :-\
Kılıçoğlu Garage.

lostys

Alıntı yapılan: VW SPEED - 19 Aralık 2009, 15:34:55
İlker abi dediğin yerlere baktım bende bulamadım alahalah  nerde aynı sorun bendede varda. :-\
zımparala..

GolfMk1Diesel

Zımparalanacak yer yokki abim alllah alla nerde bunun numarası ya. :-\
Kılıçoğlu Garage.

lostys

resimlerde zımparalanmış küflenmiş yer şase no :

GolfMk1Diesel

tmm abim oraya bakıcam ayrıca fotoyu benim için inip çetiysen çok teşekkür ederim allah razı olsun abim oraya bakmamıştım oraya bakıcam büyük ihtimal ordadır sanırım 1982 model çünkü...
Kılıçoğlu Garage.