ÜZÜLEREK SATTIM :(((

Başlatan SCORPIONMAN2005, 11 Aralık 2009, 16:11:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

Tamponlara hiç ellemedim aldığımda öyleydi yan çıtalarla aynı renk bir kuşakta tamponlara şart farkındayım doğru söylüyorsun.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 28 Şubat 2010, 18:35:14
Çan çin çon yazılarıda sökeceğim inş.Niye bu kadar taktınız bu yazılara anlamadım  ::)
Belkide çan çin çonlara ve mallarına karşı olduğumuzdandır  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Murat yazanın anlamı ney onu biliyosun demi sakat bi yazı olmasın :D Malum türk aklı yazın işte bişeyler demiştirler :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

senin aklına düşmüş bile abi :) ;D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SCORPIONMAN2005

Araştırıyorum bakalım ne diyormuş paylaşacağım sizlerle.

SCORPIONMAN2005

tatahi yawonoke yazıyormuş ama ne anlama geliyo bilmiyorum  ;D ;D ;D ;D ulen işi gücü bıraktırdınız bana japon alfabesi sökmeye çalışıyorum burda   :bekleriz:

Han

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 01 Mart 2010, 18:30:17
tatahi yawonoke yazıyormuş ama ne anlama geliyo bilmiyorum  ;D ;D ;D ;D ulen işi gücü bıraktırdınız bana japon alfabesi sökmeye çalışıyorum burda   :bekleriz:

anlamını hemen öğreneyim japon arkadaşlarım var bir saniye :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SCORPIONMAN2005

erci benim aracın ön camında yazı büyütüp bi okutsan benim yaptığım tercüme yanlış olabilir bu gece uyuyamam bunu çözmezsem  ;D

Han

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 01 Mart 2010, 18:34:15
erci benim aracın ön camında yazı büyütüp bi okutsan benim yaptığım tercüme yanlış olabilir bu gece uyuyamam bunu çözmezsem  ;D
attım aracın resmini dediği şuydu
SUGAWARA YOUICHI / AI NO SANKA (18:34):*olsa olsa isimdir
:hahaha  ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SCORPIONMAN2005

Sökmek farz oldu artık  ;D ;D ;D ama Gökhanla Erşana nispet japonca kendi ismimi yazdıracam cama  ;D ;D ;D ;D

Mk1GTI

Bir deli kuyuya 1 taş atar 10 akıllı çıkaramaz derler :D :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Buraya gelince camını kırarım  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: gokhanficici - 01 Mart 2010, 19:01:07
Buraya gelince camını kırarım  >:D
Senin tente su alıyormu?Bundan sonra alabilir >:D

Mk1GTI