Polo classic fren (vuuuun) sesi

Başlatan dedalus, 04 Aralık 2009, 22:47:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dedalus

mrb.Polo Classic 97 model kullanıcısıyım.fren yaparken (ani fren değil normal yumuşak fren esnasında ağır vasıta araçlarından gelen vuuuuun diye bir ses gelmeye başladı sebebi ne olabilir?yani kamyon frene basıyormuş gibi.

06onur

kesin olmamakla beraber balata temizliği gerekebilir. Temizliğe gittiğinde başaka birşey olursa çıkar zaten
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

dedalus

hızlı cevap için teşekkür.peki ben kendim yapabilir miyim balata temizle spreyi ile?yoksa sökülmesi gereken yerler mi var?tekrar teşekkür.

06onur

sökülür disk ortaya çıkar üzerine sıkarlar. Arka kampananın tozu dökülür onada sıkılır. Ben usta tavsiye ederim balatanın durumunuda görürsün bu sayede biten balata diski bitirir masrafı 2katına çıkarır.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ahmetceylan

benm yeni öğrendiğim bişi var araştırıyorum halaa ama paylaşmak istedim...

Frene olduğu yerde sert biçimde basıp çekince viiiiiiikkk diee bi ses geliyoo.... hava kaçırıyooo dedi servis vede tam anlayamadım ama vestern hause gibi bişi dediiii ilerlerse stop etmeye kadar gider dedii bilgisi olan varmıı
>> LoNeLyWoLf  <<

mustklc

westing house parçası var. frene hidrolik hava sağlar. tamamen bozulursa frenin kazık gibi olur seni zor durumda bırakır. ilerlemeden yaptır. fren bu şakaya gelmez.
Araba binmek içindir..

ahmetceylan

Alıntı yapılan: mustklc - 21 Ocak 2011, 20:02:10
westing house parçası var. frene hidrolik hava sağlar. tamamen bozulursa frenin kazık gibi olur seni zor durumda bırakır. ilerlemeden yaptır. fren bu şakaya gelmez.

çok masraflı olurmu acaba ?  :)
>> LoNeLyWoLf  <<