bi mk II de benden olsun

Başlatan ramcho®, 20 Mayıs 2007, 15:25:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

orjinalı orjinal yaşatmaktan yanayım :)

G60

Buzlu cama xenon konusunu Erhan'a soracaksın. Yaptırdı, çokta memnun. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mecamir

Ben de buzlu cama takmıştım ilk zamanlar. Gayet güzel aydınlatıyor, düz camla pek fark yok :)

ramcho®

yaa bir iki yerle görüştüm yağmurlu havalarda özellikle buzlu olduğu için aydınlatma sağlıklı olmaz dedi bide şerit şerit olduğu için bence gerek yok dediler...

mecamir

ampul alırsanız yağmurlu havada görüş mesafesi diye bişey kalmıyor, berbat. Xenonda da 8000 k ve üzeri daha mavimsi olduğu için onlarda da görüş düşüyor. Bu konuda bir araştırma yapmıştım xenon almadan öncei 6000 k dan şaşma derim ;) Ampullerden uzak dur :)

ramcho®

6000 k en mantıklısı ama ben olmuşken 8000 diyorum:)

Erhan

6k iyi gerçekten, yağmur konusuna gelincede yağsa keşke. :)

ramcho®

yağiyo bea sırılsıklam oldum bugun :D

escocem

araştırmanı yiyim ;D
Alıntı yapılan: mecamir - 07 Haziran 2007, 18:31:57
ampul alırsanız yağmurlu havada görüş mesafesi diye bişey kalmıyor, berbat. Xenonda da 8000 k ve üzeri daha mavimsi olduğu için onlarda da görüş düşüyor. Bu konuda bir araştırma yapmıştım xenon almadan öncei 6000 k dan şaşma derim ;) Ampullerden uzak dur :)

escocem

6000 k en mantıklısı ama ben olmuşken 8000 diyorum:)
bencede 8000 güzel ama 6000 daha mantıklı bir gün uzun yolda zifiri karanlıkta yağmurda kalırsan dediğimi daha ii tecrübe edersin :)bu sırada birisi var msn imde 350 ytlye uzun kısa xenon satıyor...tanımıyorum nerden eklendiyse eklemişim yada o eklemiş ;)

ramcho®

h4 için 220 ytlye taksimde buldum xenon..;)

escocem

uzun kısamı bu peki birde ne malı

ramcho®

valla tam olarak konuşamadım adam la xenon kit dedi blast ampul H4 için 220 250 ytl arasında yaparis dedi...