uyarı sesi

Başlatan kesginm, 24 Kasım 2009, 21:21:34

« önceki - sonraki »

kesginm

97 model 1.6 polo var. far açık kaldığında silecekler sinyal vs açık kaldığında aracı terk ederken yani kapıyı açtığımda uyarı sesi geliyordu.
bu ses bikaç gündür yok. akü değiştirdikten 1 hafta sonra oldu. ayrıca blaupunkt teyibin yanıp sönen ışığı vardı. o da yanıp sönmüyor artık
arıza ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

TankJR

Sigorta'ya Benziyor Sorun...
Almanya'ya Kısa Bir Ara.İtalya'ya Merhaba :)

maverick

banada sigortaa gibi geldi bir de kapı içi swich ini kontrol ettir? kolay gelsin geçmiş olsun
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

VWci

Ben de akuyu degistirince kaybolan ses geri geldi. Akuyu sok... ertesi gune kadar sokuk kalsin... Ondan sonra yeniden dene... Belki duzelir...

turek33

arkadaşlar bende 9n3 var farları yakmadan göstergedeki ışıklar yanmıyor... transporterda yanıyordu hafif bir ışık... bizim araçların böyle bir özelliği var mı ?

maverick

Alıntı yapılan: turek33 - 26 Kasım 2009, 19:31:26
arkadaşlar bende 9n3 var farları yakmadan göstergedeki ışıklar yanmıyor... transporterda yanıyordu hafif bir ışık... bizim araçların böyle bir özelliği var mı ?

yanıyor ama sadece farları açan yuvarlak düğme  :D

göstergelerde parkları açmadan ışıklandırma yok  İYİ BAYRAMLAR
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

turek33

teşekkür ederim...

tüm forumun bayramı mübarek olsun  :)

sossi

aküyü söküp geri takmak boğaz kelebeğine zararverebilir böle bişiyi ben tavsiye etmiyorum adaptasyonu bozulur büyük ihtimalle saygılar..
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

ozmo

sigorta kutusunda röle var sesi çıkaran o yerinden hafifçe oynadığında ses çıkmıyor sağdan üsten ikinci röle olması gerek diye hatırlıyorum bir kontrol et istersen eğer bozuk ise değiştirmen gerekebilir.

kesginm

aküyü söküp takmak işe yaramadı
sigorta kutusunda sadece sigortalar var. röleyi göremedim
şöför tarafında alt taraftaki sigortalar mı yoksa akünün üstünde de sigortalar var oralarda mı
ozmo arkadaş bi tarif edersen sevinirim

kesginm

aklıma geldi akü değişmeden önce de kontak müşiri değişmişti
onun etkisi olabilir mi
çünkü eskiden kontak anahtarını takmadan teyp çalışmazdı
şimdi her açtığımda çalışıyor kontağa gerek kalmadan
sigortalardan da değil şöför tarafındaki yani içteki sigortalar sağlam

ozmo

içerideki sigortaların hemen üstünde küp şeklinde genellikle gri renkte olurlar üstünde numara vardır.

kesginm

arabaya inip bi bakiim ozmo kardeş teşekkürler

kesginm

röleyi buldum biraz kımıldattım. normalleşti. mesele röleymiş. sigorta kapağını kapattım. bu sefer gene ses gelmemeye başladı.
arka silecek de düğmeden çalışmamaya başladı . arka fıskiyeyi çalıştırınca çalışıyor ama.
sanırım rölenin ordaki kablolar sertleşmiş ve bağlantılarında problem var.
problemin nedenini öğrendim en azından.
teşekkürler ozmo kardeş.