Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Tarihi Çok Eski Olan Konuların Forum Yöneticileri Tarafından Kilitlenmesi

Tarihi Çok Eski Olan Konuların Forum Yöneticileri Tarafından Kilitlenmesi

Başlatan bpinarci, 19 Kasım 2009, 20:01:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tarihi Çok Eski Olan Konuların Forum Yöneticileri Tarafından Kitlenmesini İstermisiniz?

Evet
7 (53.8%)
Hayır
6 (46.2%)

Toplam Oy Verenler: 13

bpinarci

Bu anketi yapıyorum çünkü eski tarihli konular hortlayıp tekrar atkif olmakta.Forum yöneticileri umarım bu anketi dikkate alırlar.

bpinarci

mecamir

Ben oy kullandım. Evet isterim, yalnızca okunabilsin bilgi paylaşımı açısından. 1 yıldan eski konular kilitlenirse iyi olur bence  :)

Yükselgfb

oy verdim.kilitlensin ama kesinlikle silinmesin çünkü o eski konuları okuyarak sevdim ben bu forumu ve üye oldum ;)

bpinarci

bende silinmesinden yana değilim kesinlikle kalmalı konular ve içlerinde çok yararlı bilgiler var.Ancak üstünden aylar geçmiş konular bir anda tekrardan ilk sayfaya  çıkıyor.

maverick

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

memetonr

bencede silinmesin ama kilitlensin ben 2 gündür 28. sayfadan geriye doğru okuyorum gözüme takılanları çok eğlenceli oluyo :D

06onur

YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

G60

Bu sefer aynı konulardan çok tane olacak zamanla. Hortlamış konulardaki mesaj gereksizse siliniyor zaten, konu tekrar düşüyor ki; genellikle böyle oluyor...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mikail

amann!!eski konular silinmesinn valla eski konular çok faydalı oluyor