Egzoz boyatma

Başlatan lostys, 12 Kasım 2009, 14:04:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

arkadaşlar arabama taktırdıgım egzozu krom fıs fıs larla boyatabilir mym? egzozcu bana boyat tutmaz kafa takman lazım dedi, gerçi kendisi sırf malzeme satmak için diyo olabilir. resimlerde gorunen şekilde ucunu kestirip duz boru şeklinde bırakıp krom boyamak istiyorum? olur mu?

c3t1n

boya tutmaz tutsa bile chrom gibi olmaz...sen en iyisi oraya paslanmaz boru kaynak ettir 60mmlik biraz yukari dogur gitsin süper durur ;)

lostys

Alıntı yapılan: c3t1n - 12 Kasım 2009, 14:07:50
boya tutmaz tutsa bile chrom gibi olmaz...sen en iyisi oraya paslanmaz boru kaynak ettir 60mmlik biraz yukari dogur gitsin süper durur ;)
öyle yapim dimi :)) ben de öyle istiyodum zaten :D

GolfMk1Cabrio

Bence uç taktır eskisi büyük olan güzeldi be  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

gökhancım ben abartıyı sevmiyorum. ne büyük olcak, ne de küçücük. muhsin in tarif ettiği şey benim kafamda olan şeyde. sadece birinden duymak gerekiyomuş :)

c3t1n

lostys

mushin kalb kalbe karşıymış derler ya :D hah ondan diyorum :D

lostys

muhsin susturucyu yeni taktırdım ben, tabi böyle ses alamıyorum. bu sesi elde etmek için ne gerek? susturucuya delik delsem :D  ::)

golf-line2

tabi nan ne o öle amele işi uc :t

c3t1n

son susturucudan sonra bitane daha varmi yoksa tek bitanemi susturucu var??
bende iki tane vardi bitanesini iptal ettim yani katalsiatörden sonra arkaya kadar boru gidiyor bitek sonda susturucu var...iyi ses verio ;D

lostys

ya işte bi ortada var bi de arkada. hatta geçen benim egzoz komple susturucuyla düşmüştü, kaybettik, ondan sonra taktırdım bunu.

GolfMk1Diesel

o sesi bilirim gır gır nasıl oluyo süper bişey evet ilker abi düz boru yap harika oluyo.

İlker abi aşşağıdaki fotodaki saoldaki veya ortadakide güzel duruyor...

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

En güzeli benimki egzozum patlamış sesi duyunca sevindim millet deli gözüyle bakıyo vınnnn patır patır patır patır  pat pat pat pat  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

hah birkan o soldaki gibi yaptırcam işte bende..