22 Kasım 2009 Pazar - Brunch / Üsküdar

Başlatan SPoRTeXHauST, 09 Kasım 2009, 12:43:19

« önceki - sonraki »

G60

yuppii direksiyon kılıfım olacağanzi
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Bitmedii!
dereceye giremeyenlere teselli ödülü taypar emniyet kemer pedi  :tavkiss:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mami6848

escocem

abdullah buluşmanın akşamında avrupa yakasında devam eden bi görüşme olursa bana haber et geleyim..sabah çalışıyorum gelemiycem malesef :)

Ouzoo

Erdem mekanın koordinatları ver de, ben bir İzmit yapıp geleyim  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

SPoRTeXHauST

:) Vallahi direkt yerinde kaydettim cihaza ama seninki Anadolu yakasını öğrenememiş:)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

golf-line2

Alıntı yapılan: Ouzoo - 18 Kasım 2009, 11:04:51
Erdem mekanın koordinatları ver de, ben bir İzmit yapıp geleyim  :D

seniin kordiatları boşwer ouzum sonra yine kawacık buluşması gibi olur :)

mördak

aynen kavacık bulusması gıbı olmasın mumkunse toz toprak olmasın :D kadır olum ayarla bızde gıdelım.

golf-line2

way listede adamıım warmış gelmem lazım kesin  :t
öğleden sonra olursa gelebilirim ancak..

mördak

golf-line2

Ouzoo

Saat 9 da b.içi köprüsündeyim..
Büyükçekmece tarafından gelecem bu taraflardan gelen varsa buluşup gidebiliriz, bilginize.

G60

Atıf amcayıda kandırabilirsek onuda alıcaz. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SPoRTeXHauST

Kadir imzana poster koymuşsun, sayfayı sürüklerken tam sayfa mk2 görüyorum :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.