×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yokuşta araba gitmiyor - Sayfa 2
 

yokuşta araba gitmiyor

Başlatan mertyigit64, 09 Kasım 2009, 11:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tcihan

Orada bir şeyi netleştirelim. D -1-2-3 opsiyonunuz var.D nin manası yanlış bilmiyorsam İngilizce Direct olmalı, yani düz yolda falan mantıklı 1-2-3 ise bir nevi takviye gibi algılanabilr.Mesela D ile gidiyoruz rampaya geldik devir 20 nin altına düştü, ben orda 3 ü tavsiye ederim.Ancak otomotik şanzıman kullanan arkadaşlar fikir beyan ederse daha isabetli olur.
Saygılarımla.

Alıntı yapılan: mertyigit64 - 09 Kasım 2009, 11:49:26
arkadaşlar arabamı alalı yaklaşık iki ay oldu düzelir diyordum belki daha önce kullanan arkadaşın kullanımındandır diyordum ama bi gelişme olmadı. Arabam polo 2000 1.4 (75) otomatik vites. Uzun mesafeli yokuşlarda arabamın bayağı bi hız kaybettiğini gördüm. Hızlanmaya çalışıyorum ama araba resmen gitmiyor.Acaba aracı ben mi yanlış kullanıyorum.Yoksa otomatik olmasından mı kaynaklanıyor anlıyamadım. Arabayı genelde D ile kullanıyorul 1-2-3 vitesleri pek kullanmıyorum acaba yokuşlarda kullanmalımıyım. Yarın arabayı şu neyi var neyi yok gösteren alet varmış ona sokmayı düşünüyorum.Fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Ha birde arkadaşlar benim araba su eksiltiyodu 15 günde bi koyuyordum. Sonra antifiriz koymadan önce küçük delikleri kapatan bi ilaç koydular üstüne antifiriz koydular şimdi eksiltme durdu. Acaba bundan da olabilirmi .

denizli HOROZU

2001 polo 1.4 75 hp yokuşta astra geçemedi:) arabam ALLAH a şükr çok iyi rampada falan kesinlikle yığılmıyor.marmarise inerken ki rampaları bilen varsa klima açık 5 kişi ile sadece keskin viraj tırmanışında 2.vitese düştüm diğer türlü  3.viteste giderken 4 ü istiyordu.astra falan arkamda kaldı.. benzin her zaman shell kullanın tavsiye ederim çok farkı var

ozk.26

kn hava filtresini merak ettim fark edecemi acaba çekişte