Merhaba Arkadaşlar Artık Bende Golfculer Arasındayım...

Başlatan oguzhan, 16 Mayıs 2007, 22:21:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan

ARKADAŞLAR MERHABA BEN ESKİ VOSVOSTÜRK ÜYESİYDİM 5 YIL SÜRE İLE ARTIK SEVGİM İÇİM İÇİME SIĞAMADIĞINDAN DOLAYI BENDE 1992 GOLF 2 KASA 1.8 GTI 16V ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HATTA Bİ TANE BULDUM AMA İSTANBUL ARABASI OLDUĞUNDAN DOLAYI TAM KARAR VEREMEDİM.BENDEN DAHA DENEYİMLİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM BEKLİYORUM.ARAÇ HAKKINDA YORUMLARINIZ NEDİR SİZCE
VOSVOSUN BÜYÜMÜŞ HALİ=GOLF 2 GTİ

G60

Yazını ve konu başlığını düzeltirsen sevinirim. (Büyük küçük harf) ;)
92 model aracın satılık ilanlarını biliyorum. Gayet temiz duruyor.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

oguzhan

ilk fırcamızı yedik sağlık olsun ;D ya 92 model aracın hangi ilanı bilion bi türlü anlamadım ya  :D

G60

Yok estafurullah ne fırçası, sadece okuduğumdan zevk almıyorum. Sadece ben sen okumuyoruz bu yazıları, başkalarını da düşünerek yazımımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Aynı şey mesajlar içinde geçerli. ;)

Araba.Com - Seçtiğiniz ilan yayından kaldırılmış, süresi dolmuş, ya da ilan mevcut değil.
Bu araçtan bahsetmiyor musun?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

oguzhan

evet valla o araç .İİ de sen nerden biliosun g60.şaşırdım valla

G60

SPoRTeXHauST

G60 nette satılık ilanı olan tüm araçları ezbere biliyor. Fiyatlarını, kilometrelerini, rengini, hasar durumunu :) Onada alıcaz yakında bitane. Hoşgeldin :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

TuningLINE

Golf mk2 dedinmi Osman' a soracaksın  ;D
aramıza hoşgeldin bu arada ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Erhan

SkY

aramıza hoşgeldin...yeni araban da şimdiden hayırlı olsun diyeyim..
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

G60

Fiyatı biraz tuzlu ancak, son üretilenlerden olmasından ve temiz bakılmış olmasından dolayı fazla istiyor biraz. Sadece bir araba gözüyle bakarsak o fiyata değmez.

Duygusallık ayrı tabiki. ;)

İnşallah alırsın, Ankara'da buluşmalara gelirsin.

TuningLINE

bayağı bir zamandır satılık o araç meraklısını bekliyor hayırlısı olsun
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: oguzhan - 16 Mayıs 2007, 22:21:39
ARKADAŞLAR MERHABA BEN ESKİ VOSVOSTÜRK ÜYESİYDİM 5 YIL SÜRE İLE ARTIK SEVGİM İÇİM İÇİME SIĞAMADIĞINDAN DOLAYI BENDE 1992 GOLF 2 KASA 1.8 GTI 16V ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HATTA Bİ TANE BULDUM AMA İSTANBUL ARABASI OLDUĞUNDAN DOLAYI TAM KARAR VEREMEDİM.BENDEN DAHA DENEYİMLİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM BEKLİYORUM.ARAÇ HAKKINDA YORUMLARINIZ NEDİR SİZCE

Aşağıdaki Topikteki arabanın sahibi uğur arkadaşımızla bi görüş derim Arabası çok iyidir ve hesaplı verecek.

Onarım Modu
Volkswagen Motorsport