Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Hurdacılar - Sayfa 5

VW Hurdacılar

Başlatan Erhan, 30 Aralık 2005, 12:08:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

gerek kalmadı arkadaşlar en sonunda web sayfası yapmışlar

Çıkma Yedek Parça OTO2000
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

escocem

burda oto serhat var sağolsun ikinci el konusunda tek geçerim...geçen aks kestiğimde sıfır denilebilecek kdr temiz komple aks bağlantıını(körük,bilya seti,mafsal,celik vidalar)25 ytlye aldım...geçen günde golf 2 nin gösterge panelini 40 liraya aldım...gerçi kafam karışık biraz mk2lede 100kmde yaktığı yakıtı gösteren bölüm varmı?mk3 olmasın bu:)

Erhan

Alıntı yapılan: TuningLINE - 16 Mart 2007, 12:11:36
gerek kalmadı arkadaşlar en sonunda web sayfası yapmışlar

Çıkma Yedek Parça OTO2000

porsche jantı varmış :)

spy

Alıntı yapılan: escocem - 16 Mart 2007, 12:53:55
burda oto serhat var sağolsun ikinci el konusunda tek geçerim...geçen aks kestiğimde sıfır denilebilecek kdr temiz komple aks bağlantıını(körük,bilya seti,mafsal,celik vidalar)25 ytlye aldım...geçen günde golf 2 nin gösterge panelini 40 liraya aldım...gerçi kafam karışık biraz mk2lede 100kmde yaktığı yakıtı gösteren bölüm varmı?mk3 olmasın bu:)

dijital saatten bahsediyorsun sanırım mk2 gostergelerindeki ;)
ne guzel ucuza buluyoursun sen.. ben burda hurdacılardan aldıgım fiyatın 15 lira dusugune aynı malın sıfırını alıyorum.. dusun :)

Erhan

burdakiler efsane zaten herşey sıfır parasına nerdeyse ve ürünler hiç temiz değildi...

Erhan

benim alıcağım bir şey kalmadı zaten, yinede işime yaricak düzgün bi parça bulursam gideriz.

VWci

dogus oto elvandan daha ucuz hocam...:D

Erhan

En son ne zaman gittin elvana?

VWci

elvanin pencesi bize de gecmez cunku alis veris yapmiyoruz...yapanlar dusunsun...

escocem

Alıntı yapılan: spy - 17 Mart 2007, 01:06:03
dijital saatten bahsediyorsun sanırım mk2 gostergelerindeki ;)
ne guzel ucuza buluyoursun sen.. ben burda hurdacılardan aldıgım fiyatın 15 lira dusugune aynı malın sıfırını alıyorum.. dusun :)
yok dijital değil bnm dediğim...saatin üzrindeki ledlerin tam üstünde bildiğimiz çubuklu sekilde..elinde mk2 gtı ın göstergesi olan varsa koyabilirmi ben cektim resmi fakat kamera canda...

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

tüh.. elvan benim parcaları satmıyomus artık.. Osman bi konussan  :D

corrado

oto veysel
212 485 11 46 ikitelli organize sanayi

oto özgün.
daha çok skoda parçası var.
0212 486 34 14
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Ex_tremegolf

Arkadaslar ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ben derse giderken gördüm bi hurdalık levent san.inin arkasında bi bakıcam ama bilen varmı orayı ? :(