Merkezi Kilit hava kaçırıyor? fikirlerinizi bekliyorum.

Başlatan certigo, 07 Şubat 2009, 16:24:49

« önceki - sonraki »

vw6n

Şöyle bişey yapsan bakkalda 1 balon al bir parça kes yırtık yere göre sonra 2 yerede baly sür 10 dakika beklettikten sonra birbirine yapıştır elinle iyice bastır sonra 2 veya 3 tane çamaşır manlıyla sıkıştır işe yarayacağını düşünüyorum.

certigo

yarın denıyorum arkadslar basarılı olursam fotograflarla gostereceğim. :) balon veya bulasık makınesı eldıvenı kesıp yapıstıracağım . aklıma bugun geldi. arkadaslarda soylemıs zate :)

certigo

arkadaşlar dun ıtıbarıyle kapımı onarmıs bulunuyorum inşallah. :)  su doktoraarın ve hemsırelerın kullandıgı beyaz eldıven var ya onu kestım ve ıcıne dosedım ve super guıde denen bır yapıstırıcıyla yapıstırdım ama komple ıcıne gore kestım . sonra taktım .. sımdılık hava kacırmıyor kacırırsa kadınların kullandıgı bulasık eldıvenını kesıp koyacagım sımdılık boyle ıdare edıyorum . :)
(aklınızda bulunsun bulasık eldıvenı ve beyaz ınce eldıven doktorların kullandıgı.) :tamamdir

chemist33

ya allah için aynı sorun bende var o parçayı nerden bulabilirim arkadaşlar

TheSaint

Dostum aynı polo, aynı sorun, 80 tl :) bağcılar güngören oto sanayi özen oto - yusuf usta

chemist33

Alıntı yapılan: TheSaint - 30 Ocak 2010, 02:03:13
Dostum aynı polo, aynı sorun, 80 tl :) bağcılar güngören oto sanayi özen oto - yusuf usta

arkadaşım ilgin için sağol ama ben mersindeyim söylediğin yerin telefonu varsa sevinirim