JEEP Kullanan zengin züppelerden nefret ediyorum...

Başlatan warlock, 14 Mayıs 2007, 14:58:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

can

çok çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin
ama olay jeep te değil normal arabayla da gezen bisürü görmemiş var onun için sorun insanlarda

spy

gecmiş olsun.. çok üzücü bir olay, vurup kaçılması..
jeep konsunda seninle tamamen aynı fikirdeyim..

SkY

Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

Erhan

geçmiş olsun en azından plakası var sende,

benimde başıma geldi 2 defa ama kaçmış şerefsizler...

CeM öZeR

Önclikle geçmiş olsun. :( Jeep kullanıcıları genelde kaba insanlar oluyo.Ben bu aracı süren kişinin bayan olduğu konusunda düşünceliyim. :)

warlock

Yok en sonunda tanışma fırsatı buldum 17 yaşında babasından almış aracı ehliyet yok bişey yok kaçmakta haklı ama allahtan dürüst insanlara dengeldimde masrafımı karşılayacaklar.... Şimdi harıl harıl Tampon aramaktayım... Konyadan haber bekliyorum bugun yarın gelecekmiş tamponlar...

Erhan

spy

korkudan kaçmış desene.. karşılayacak olmaları güzel..

corrado_g60

konyada kımden beklıyorsun?
yardım edebılecegım bısey varsa konyadayım haberın olsun

Halil Kara

geçmiş olsun kardeş ne yazıkki trafikte durum bu şekilde.
arabaya olan hasar tabiki herkesi üzer.fakat arabadır sonuçta daha öteye gitmez benim için.burda önemli olan adamın kaçıp gitmesi.kaçmak yerine kusura bakma kardeş hatalıyım vs.. gibisinden özür dilese masrafınızı karşilasa sizi çok üzeceğini zannetmiyorum.zaten kaskosuda büyük bir ihtimal vardır.

neyse olur böyle şeyler cana gelmesinde mal önemli değil.yapılır elbet yine eskisi gibi kullanırsın.
sağlıcakla kalasın...

cabrio63

geçmiş olsun kardeş sana katılıorum.hasarın karşılansın inşallah...

janher

Çok geçmiş olsun aman cana gelmesin... Bi ele geçirsek şunları  :t :t

volksport

Allaha çok talep var dövmek için Jeep mi alsak acaba,kaç kişi gelicek bakalıp hazır dövmek için gelmişken Buluşmuşta oluruz, Buluşma adı altında kimse toplanmıyo bu aralar zaten, Bu arada konuların tarihlerinede bakalım arkadaşlar yazarken.