Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
22 Eylül İftar Yemeği Buluşması (Güncel...) - Sayfa 10

22 Eylül İftar Yemeği Buluşması (Güncel...)

Başlatan Firestarter, 16 Eylül 2007, 12:32:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

corrado_g60

işte hangi ovada oldugunu bulmak lazım yanına gıtmek ısterım..
canım konyam heryer ova dumduz :)

Firestarter

Tamam resim alacagız tabi :)
Hadi arkadaşlar, güzel bir bulusma olması dileğiyle...

kursadgolf

ibocan abi ben okuldayım gelemiyorum  :-[
vvwtr ailesine hayırlı iftarlar afiyet olsun  :sevgi:
kısmetse bi dahakine kaldı arabayla gelme dileğiyle...
GOLF
   LİFE

volksport

Hayırlı İftarlar Arkadaşlar... Eminim guzel bi sevinçle ve merakla birbirinizi bekliyosunuz şimdi, Ahh o ibrahim yok mu iki kere aradım hala yoldaymış. :t

aliis

hayırlı iftarlar arkadaslar bulusmalar cok guzel oluyo ya uzak olmasa bende ordaydım ama malum denizlideyiz

volksport

Yapılan canlı baglantı ile ögrendiğim kadarı ile 13 araba toplanmış arkadaşlar, hava kapalı ve hafif yağmurluymuş. Araçları yan yana çekip fotoraf alıyorlarmış iftar öncesi. Neyse resimleri artık bekliyoruz. Hepinize iyi eğlenceler...

Aranızda olmayı çok isterdim.

Bu arada Metin abi telefonda yaptığı muhabbetle  öldürdü beni gülmekten burda. ( Bide VW görünümlü Corsasıyla)  Gerçi ordaki neşenin varlığı o kadar belli ki telefona kadar yansıyo bu durum. Hepiniz dönüşte dikkatli olun arkadaşlar yollarda üzülmeyelim .Konuşamadığım kişiler kaldıysa kusura bakmasınlar herkesle konuşmaya çalıstım.  Saygılarımla  Volksport

kursadgolf

bende az önce ibocan abiden aldığım bilgi kadarıyla 20 kişden fazlaymışlar herks burda diyor araba sayısıda  13 fln mış eralp abinin dediğ gibi bolbol foto çekmişler yemek yemişler şimdide sohbet ediyorlarmış

dönüşte yollara dikkat
GOLF
   LİFE

volksport

Konuya devam edebiliriz yeni resimlerle ve buluşma sonrası yorumları ile...

Onarım Modu