Gönderen Konu: Golf vs Polo Yardım.  (Okunma sayısı 9991 defa)

Çevrimdışı brkpls

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf vs Polo Yardım.
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2009, 01:03:31 »
ben 2001 comfortline 150 binde 18 e aldım kazasız boyasız  lpg li , bir arkadasım 2001 model comfortline 16v sunroflusunu aldı 22.500 e 100 binde bir araçtı ve lpg de yoktu , benim anlamadğım nasıl oluyorda bu modellerde temiz bir golf cmrtline 17-17.5 civarı  alınabiliyor.
o zaman biz çok kazık yemisiz
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2009, 01:04:42 Gönderen: brkpls »

Çevrimdışı brkpls

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Ekim 2009, 01:08:43 »
Yardımlarınız için teşekkürler. Siteye baktım aynı model temiz bir araç:

http://www.sahibinden.com/sahibinden_98_000_km_de_2000_model_golf_comfortline-34WQQaXQQ16594597WQQpXQQdisplayitem

Bu arada araç sahibi 4 tane 3 ay kullanılmış Michelin marka kış tipi lastiğide hediye edecekmiş :) Sanırım arabayı yarın alacağım.
Saygılar...

Alırken özel olarak bakmam kontrol etmem gereken bir konu var mı acaba. Bugün elimden geldiğince her yerine baktırdım ama gözden kaçırdığımız bir yer olabilir. Teşekürler.
ilandaki araçla biraz fazla oynanmıs bir çok yerini boyamıslar orjinallik hastası birisi bu arabayı beğenmeyebilir , modifiye uğruna sakatlanmıs araba .

mümkün oldukça az el değmis fazla kurcalanmamıs bir araba tercih edin yoksa ilerde aldığınız güne lanet edebilirsiniz

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 08 Ekim 2009, 01:16:11 »
Belki de haklısınız ama söylediğiniz araç tamam 2006 olabillir ama sağlamlık servis sanayi gidiş geliş yoğunluğu ne kadardır. Citroen hiç kullanmadım herhangi bir bilgim yok. Bu konularda bilginiz varsa paylaşır mısınız? Yani sorunsuzluk bakımından 2009 model farklı bir markayla 2000 model Vw Golf değişilmez bence. Yanılıyor muyum? Bunu sadece müşteri olduğum araba için söylemiyorum yanlış anlamayın genel konuşuyorum.
Saygılar...

vw ne kadar servis ihtiyacı duyuyorsa, peugeot ya da citroende o kadar servis ihtiyacı duyuyor...arabaya bakmak var, bakmamak var...

Yani sorunsuzluk bakımından 2009 model farklı bir markayla 2000 model Vw Golf değişilmez bence
yorumsuz :)
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.