Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 249

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Bende sıkıyorum aklıma geldikçe, 1 hafta felan kalıyor kokusu :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

R-Line

Alıntı yapılan: passi - 25 Aralık 2008, 15:49:50
polene parfüm sıkınca noluyomuş :)

iki gündür klimayı açınca arabanın içi çok güzel kokuyor, bakalım ne kadar sürecek  :)

passi

annaaaaaaa super vallahi
peki hangi parfümü sıkıyosunuz :D:D

R-Line

kullandığım araç kokusunu artık bulamıyorum,
geçenlerde de konusu geçti, sökmüşken aldım oda spreyini fltrenin önüne arkasına sıktım.  :D

oguz oktay

passi baba istersen gio sık istersen kenzo sık jagler sık sana kalmıs ister glade oto spreylerinden sık ;D

serkov

çok iyi fikirmiş bu parfüm olayı.. yarın derhal el atıcam :=)
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

oguz oktay

Ouzoo

Bn şu yumoşun çok piyasa bi kokusu varya yumuşatıcı gibi kokan ondan sıkıyorum bolbol..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

R-Line

Alıntı yapılan: suggestion - 26 Aralık 2008, 09:42:46
Bn şu yumoşun çok piyasa bi kokusu varya yumuşatıcı gibi kokan ondan sıkıyorum bolbol..

yumoş comfort spring
gerçekten çok güzel kokuyor, bende ondan kullanıyorum.  :)

Ouzoo

evet evet aynen mis gibi bişey valla,,
bide air wick in kavunlusu var oda çok iyi

®oyal

T5 in ısıtma  fan üfleme yön verme teli yerinden çıkmış onu taktırdım.

revelation

İç dış yıkama. Xenon kısa uzun far seti uygulandı. H7 :D