Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 243

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

4 gun çalıştırmayınca alarmdan dolayı akü boşalmış, takviye kablosu falan peder ugrasıyordu en son... :)

®oyal

T5 ile yol alırken malum kabus lodos yüzünden uçan tuğla,inşaat malzemelerinin kıl payı hedefi olacaktık.

zfr

Boya koruma yaptırdım ayrıca motor temizliği ve detaylı bi iç temizlik... Arabama tekrar hayran kaldım... :sevgi:

JusTLoVe

yeni varta akü aldım 115 ytl..Fren ayarı, el freni ayarı, direksiyon hidroliği ekleme, antifriz ekleme 30 ytl
PuFF...Nasıl Anlasınlar (Seni,Beni) Acıkmadan Yiyenler, Uyumadan Önce Ayaküstü Terlemeden Sevişenler..

OffLineR

Bugün hiç görmedim.
Çok özledim benim yawruyu :D :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

escocem

sol çamurluğu yeni aldığımla değiştirip dodiğin lastiğe sürtme durumunu kontrol ettim.sonra 1-2 farklı jant lastik takıp denedim dodik plastiklerini takmaya krr verdim:)

passi

hiç bişe yapmadım
evin önünde uyuyor bizimkisi :)

R-Line

ne zamadır yıkanmıyordu nihayet bugün yıkandı yavru.
daha yeni yuvasına soktum  :)

serkov

sonunda kendi adıma ruhsatını aldım... Polo'm ve ben mutlu mesut evimize geri döndük :) :halazn:
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

oguz oktay

volksport

i bi şaka yaptı,korkuttu ama şimdi bişiyi yok gayet guzel saglıklı bir şekilde yola devam,oguza tesekkurler destek olarak :)

revelation

Allahım yıkaya yıkaya helak olduk. yarım saat tertemiz durmaz mı bir araç... off "hocam beni yıka" yazıları çıldırtıyor artık beni. ama sonuçta yıkadım yine

OffLineR

Orjinal jantlarımı üzerindeki lastiklerle memlekete kargoladım.
Malum askere giderken bizimkilere BBS'leri bırakmamak lazım :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

serkov

içini bi silgim süpürdüm toprak olmuş içi.. :( ama şimdi tertemiz.. bide koku sıktıım miss miss  :sevgi:
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg