Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

çarşiya pazara gitmek zevkli oluyor :D dün az daha T5 üstümden geçiyodu..abi pardon görmedim dedi :D

golf-line2

ama cok zewkli ramco he biraz yüksltmek lazım her yerde binilmiyo :D

ramcho®

sorma ha bire takılı kalıyorum :D in çek düze tekrar bin :D ama değiştircem şimdi 32 hp olanını buldum onu alcam :D

golf-line2

Alıntı yapılan: ramcho® - 06 Ağustos 2008, 17:25:19
sorma ha bire takılı kalıyorum :D in çek düze tekrar bin :D ama değiştircem şimdi 32 hp olanını buldum onu alcam :D

200km cıkıyormuş bea  :D

chef sami

Arabam arada bir tekleme yapıyordu, bujilere baktırdım, gidik ve buji kabloları iflas etmek üzereymiş komple değiştirdim, birde motora komple wd 40 yaptım cillop gibi oldu valla..arabamı seviyorum ya...

HellHound

eralpin panjurun kurumasını beklerken can sıkıntısından aynalarımı mat siyaha boyadım :) direklerde siyah sticker kaplı olduğundan hoş durdu :) Birde Kornamı çıkarıp sattım arabam hafifledi :)

ramcho®

20 000 d/d dakika da çeviriyor normal 100 hp lik gerçek bir araçla kalktıkları zaman 0 200 0 400 draglarda ayırabiliyor...

AhMeTH61

volksport

Alıntı yapılan: HellHound - 06 Ağustos 2008, 23:03:19
eralpin panjurun kurumasını beklerken can sıkıntısından aynalarımı mat siyaha boyadım :) direklerde siyah sticker kaplı olduğundan hoş durdu :) Birde Kornamı çıkarıp sattım arabam hafifledi :)

:)) resimlerinide ben ekliyim son halinin resmini pil bitince cekemedim...  ;)

[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/3216/1006442zb3.9cab98fa47.jpg[/img]

yakkir

resimlerinide ben ekliyim son halinin resmini pil bitince cekemedim

Son halini de bekliyoruz
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

nizam

marş dinamosu su koyverdi içinden bi parça kırılmıs ümraniyeden alınacak parça, araba elektrikçide yatıyor  >:( 65 ytl işçilikle
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

HellHound

Eralp bende çekmemişim son halinin resimlernii :)

HellHound

1.5 ay sonra çeker koyarım tabi o arada yine vurup kırmazlarsa :)