Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 185

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

eralp bende isterim bundan kacışın yok :tamamdir

eline sağlık okulda kalsan bile bir tesisat dükkanı acıp yola devam edebilirsin... :D ;D

OffLineR

Sipariş usulü yapıyorsan konuşuruz :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

volksport

Alıntı yapılan: OffLineR - 24 Haziran 2008, 13:41:20
Sipariş usulü yapıyorsan konuşuruz :D

Alıntı yapılan: golf-line2 - 24 Haziran 2008, 12:18:13
eralp bende isterim bundan kacışın yok :tamamdir

eline sağlık okulda kalsan bile bir tesisat dükkanı acıp yola devam edebilirsin... :D ;D

Arkadaşlar malzemeleriniz olsun, her turlu montajda falan yardımcı olurum zevkle, anladıgım kadarı ile elimden geldiğince bu işlerle ugrasıyorum, zevkli işler... :tamamdir

volksport

Hazır araba gölgede iken, kaput altından akuden başlayıp, torpido altına giden en uygun yerden, kapı eşiklerini izliyerek bagaja kadar sigortası ile beraber 12 Volt 7metre kablo cektim...

aliis

eline sağlık eralp güzel olacağa benziyo güm güm gezersin artık :)

escocem

kendi tasarımım kapaklarıda taktım fakat son halleri bu olmayacak ölesine fıslayıp taktım şimdilik :)

golf-line2

güzel ama arka dodikler cok şişik aparat yada  cemberlerimi genişlet die bağrıyo sanki..

escocem

spacer var ben takmıyorum özellikle.arabayla uzun zamandır ilgilenmiyorum öle bi esti jant kapak yaptım.motora biniyorum.sağol :)

AhMeTH61

Bugün Xenon taktık.
Çok az bi değişiklik oldu.Babam caydı artık bu sonucu aldıktan sonra Farların komple değişmesi gerekiyor.
bakalım çkma arıyacağız.

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: volksport - 24 Haziran 2008, 13:47:23
Arkadaşlar malzemeleriniz olsun, her turlu montajda falan yardımcı olurum zevkle, anladıgım kadarı ile elimden geldiğince bu işlerle ugrasıyorum, zevkli işler... :tamamdir

ya banada bitane kabin yapıver aynı zmanda buzdolabı olarakta kullanmak istiyorum :P

volksport

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 24 Haziran 2008, 23:57:34
ya banada bitane kabin yapıver aynı zmanda buzdolabı olarakta kullanmak istiyorum :P

aslında caddy nin arkaya, oyle bişiy guzel olur, yanlar kabin, orta taraf buzluk kapak açılıyo, atıyosun elini buz gibi kolanı, mesrubatını çekiyosun...  :p

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: volksport - 25 Haziran 2008, 00:05:51
aslında caddy nin arkaya, oyle bişiy guzel olur, yanlar kabin, orta taraf buzluk kapak açılıyo, atıyosun elini buz gibi kolanı, mesrubatını çekiyosun...  :p

adama esprisine söledik adam hemen çaktı projeyi ya :) hoca sen harcanıyosun :)

AhMeTH61

:)
Trabzonda yer açcaz ona  :)
Hi-Fi ERALP  ;D  ;D

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 25 Haziran 2008, 00:09:43
:)
Trabzonda yer açcaz ona  :)
Hi-Fi ERALP  ;D  ;D

orjinaL :tamamdir   :D :D