Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 143

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HellHound

Alıntı yapılan: Erhan - 26 Mart 2008, 22:58:38
geçmiş olsun, dikkat etmek lazım, tamponda darbe emici hiç bişey yok bendeki gibi, ufak dokunuşlarda bile kolay çatlar .plakanın bile faydası var aslında, özel park yeri yoksa sıkıntı .

Alıntı yapılan: sortie34 - 26 Mart 2008, 23:09:26
geçmiş olsun sıkma canını herşey hallolur sağlık olsun.

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 26 Mart 2008, 23:59:32
gecmıs olsun allah beterınden esırgesın

Sağolun arkadaşlar...Tamponları boyatmaya alıştım artık :)Tek üzüldüğüm kısım bombeli yerlere sedef attrmıştım...Sağlamken göremedim...Neyse vizelerim bitiyo ctesi bakalım macun fln bi şekil yapıcam artık...

escocem

memetcim hayırlı olsun kardeşim volvo kazasız belasız...

corrado_g60

sağol kardesım ;)
abdullah abı ve nızam tesekkurler ;)

G60

Kapı kollarımı taktım, kardan led takımını taktım, lambda sensörü soketini çıkarttım. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ramcho®

bugun kardeşimdeydi araç cam filmi yapıldı sanırım...

corrado_g60

guzel durmus osman hayırlı olsun..
ramcho senınde fılm hayırlı olsun.fılmsız arabalar artık ıyıce garıp gelmeye basladı gozume :)

ramcho®

valla film isteyen olursa 5 yıl garantili 100 ytl ye yaptırıyorum...benim ki yapıldı hoş oldu şimdi ön camı da yaptırcam...

G60

Sende jantların parasını kimden çıkartacağını şaşırdın galerici :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mcsahan

hakkaten yaa, hiç yakıştıramadım ramço :D ;D :D :D,
filmli halinin resimleride görelim

AhMeTH61

Yok bea abi gayet güzel olmuş.Farkı belli olsun  :)

volksport

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 29 Mart 2008, 23:04:14
Yok bea abi gayet güzel olmuş.Farkı belli olsun  :)

Osman guzelim jantları söktü, şimdi kapı kolları ile ugrasıyo...  Osmana biri dur desin... Tamam guzel makinada    bırak guzel kalsın Osmanım, son yapılanları ben biraz garipsedim, dost acı söyler...

AhMeTH61

Ya bende anlayamadım Osman abiyi geçen sahibinden.com'da satılık ilanını gördüm.Ama Osman abi bi yandan bişeyler söküp takıosun ne iş ?

G60

Apaçiyim ezelden gönlüm geçmez güzelden. Plastik kapı kolları bi gün elimde kalacağına bunları kullanırım daha iyi. Resimde durduğu gibi de değiller, Golf 4 gibi gayet şık oldular. ;)