Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 781

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

emreyazici

Forumdakilerin gazına gelip kapı döşemelerine giriştim beceremedim ve döşemeciye 150 TL bayılıp kumaş yaptırdım :) Orta konsol ve iç kapı kollarına fırça izli alimünyum görünümlü folyo ile kapladım.  Bozuk olan ve camı olmayan göstergemin yerine GTI göstergesi, gıcık olduğum 4 kollu direksiyon yerine 3 kollu direksiyon ile takas yaptım  :sevgi: pazartesi ortası Süet kenarları Deri olacak şekilde özel dikim koltuk kılıfları yaptırıyorum  :sevgi:
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

gültekin77

Bugün değil ama son birkaç gündür yaptıklarımı özetleyeyim;
Ön kaput, ön tampon ve bagaj kapağı boyandı,(vernik atığı ve çiziklerden dolayı)
Komple pasta cila uygulandı,
Bora 4motion spoiler takıldı,
10 bin bakımı yapıldı.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MurdeR

yağını suyunu değiştirdik 9 bin km olmuş aldığımız ne ara gezdiysek bende bilmiyorum.

emreyazici

Jant lastik takası yapıldı. Yaylar Alper Ayanlar tarafında en ideal kıvamda ısıtılarak basıldı. İç dış cilalı bir yıkama yapıldı  :sevgi:
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

kimyahmet

Arka fren balataları değişti, vagcom ile arızalar tespit edilip onarıldı. :tamamdir
golf. das auto

mkkpnar

[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/923/Fa3oF9.jpg[/img]

Bugun aracım Yaylandı H&R 3 cm Yay taktırdım  :D

kimyahmet

LPG Isı müşürünün arızası nedeni ile üç gündür benzinde kullandığım aracın benzin uyarı sesi vermesi sonrası arızlı müşür değişti. Arızayı bugün tespit ettik. LPG geçmeme problemi yaşayan arkadaşların bilgisine..
golf. das auto

Prokizya

Alıntı yapılan: gültekin77 - 30 Ağustos 2015, 01:24:38
Bugün değil ama son birkaç gündür yaptıklarımı özetleyeyim;
Ön kaput, ön tampon ve bagaj kapağı boyandı,(vernik atığı ve çiziklerden dolayı)
Komple pasta cila uygulandı,
Bora 4motion spoiler takıldı,
10 bin bakımı yapıldı.

Hayırlı olsun. Benim de tavanda vernik atmalar başladı. Sadece boyaya ne kadar harcadınız acaba, aracınız ne renk bilmiyorum ama renk farklılığı vs oldu mu ?

okaykay_1

tekrar yazlıklar pasifik jantlar takıldı, panjur siyaha boyandı, n75 turbo hava basınc valfı değiştirildi.
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

gültekin77

En son yapılanları özetleyeyim;
V kayış gergi elemanı ve V kayış değişti,
Yazlık 17 BBS'lere geçiş yapıldı,
Sağ aks körüğü değişti,
Son olarak ta farları kararttım.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MurdeR

Frequency

Alıntı yapılan: emreyazici - 07 Eylül 2015, 23:39:50
Jant lastik takası yapıldı. Yaylar Alper Ayanlar tarafında en ideal kıvamda ısıtılarak basıldı. İç dış cilalı bir yıkama yapıldı  :sevgi:
basma sonrası yumuşaklık nasıl oldu? işlem maliyeti ne tuttu?
memnun kaldıysanız Alper ustanın adresini de rica edelim...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

brkdmr38

surungen bir fabia2 mi doğuyor???
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.