Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manimelankolipisikoz

Peqi tampondan sis farını nasıl çıkartıyorlar.2 saattir benimkine bakıyorum sis yeri vardıda benmi göremedim diye :)

volksport

Kapaklıdır dostum o, sis farı deliği olmayan kapağı söküp,sis farı olan delikli kapağı geçiriyorsun...

mecamir

Sierra'ma genel bakım yaptırdım, sanayideyken Cem'den kötü haber aldım. Gelince yazar sanırım kendisi.

mecamir

Yok canııım, fındık dohc efi motor :D :D

®oyal

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 15 Aralık 2007, 14:28:28
Peqi tampondan sis farını nasıl çıkartıyorlar.2 saattir benimkine bakıyorum sis yeri vardıda benmi göremedim diye :)
Alıntı yapılan: volksport - 15 Aralık 2007, 14:32:44
Kapaklıdır dostum o, sis farı deliği olmayan kapağı söküp,sis farı olan delikli kapağı geçiriyorsun...

Sis lambasına uyumlu yeni delikli kapak alıyorsun 6 tane tırnağı var sökmesi zor takması kolay biraz uğraştırır.
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/4575/kapak1dv3.jpg[/img]
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/6808/kapak2ja5.jpg[/img]

volksport

Alıntı yapılan: mecamir - 15 Aralık 2007, 14:49:33
Yok canııım, fındık dohc efi motor :D :D

Sierra 1985 rally şampiyonu, fındık mındık güzeldir...

manimelankolipisikoz

anladım oktay abi tşk ederim bilgiler için..  :saygılar

escocem

kelebek cam değiştirdim,alarm'a göz taktırdım ve bana kalan tüm tesisat parçalarını tekrar söktüm.sanırım bir dahada kolonlar ve teyip dışında bir şeyler takmayacağım.

Ouzoo

Patron geçmiş olsun çok.Sanırım hırsızlık olayıı :/ abi maddi zarar bi yandan onun dışında insanın hevesini kaçırıp arabada müzik dinlemekten bile soğutuyor bu adi herifler.Umarım birdaha başınıza gelmez.Onlar bi kere buldunmu ara sıra yoklarlar yine arabayı gelen giden varmı diye :(
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

yaklaşık 600 ytl zarar var,tek sinirimi bozan teyibi alırken teyibin etrafında kalan plastik çerceveyi kırmış herif.madem alıyorsun başka parçaya zarar verme.tekrar gelmeleri konusundada umarım gelirler ve farkedilir.

Ouzoo

Allahından bulsunlar.Haram mal sonucunda, kimlere yedircekler nasıl yicekler.Vala görüom böle içim acıyo :( Çok geçmiş olsun tekrardan .İyi gecler
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem